Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 06:00 - 23:30 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

Az étterem, Nyíregyházán a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél
km-re található.

A csárda befogadó képessége 450 fő, amely
2 rendezvényteremből áll
a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas.
Ezenkívül még kisebb asztalokkal, és terasszal állunk rendelkezésükre.

Családi, esküvői és egyéb rendezvények lebonyolítását vállaljuk immár 12 éve
Több mint 100 féle étellel várjuk vendégeinket
Udvarias ,figyelmes kiszolgálással reggel 6 órától éste 23:30 -ig.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 4
5 2
4 0
3 0
2 0
1 2
 • Kemence Csárda

  Ebédre érkeztünk hárman ! Én főételt kértem ( nem kértem levest bár azt kértem volna ) nem titok rántott camambert krokettel és görög pásztorsalátával. A kihozott étel egy fagyasztott , boltban kapható, megsüthető változat,,,de még ezt is el tudták rontani..Sajnos előtte az olajat hal kisütésére használták, ezért az egésznek hal íze volt.. A krokett forró volt, a sajt belseje még hideg és a saláta kb. 10 perccel az étel után érkezett meg. Én ide többet nem megyek..a fagyasztóból én is meg tudom csinálni jobban

 • Kemence Csárda

  HOSZABB ÉRTÉKELÉS:
  Először is el szeretném mondani, hogy legalább 10 éve járok(járunk) a kemence csárdába gyakorlatilag heti rendszerességgel enni. Ennyi idő távlatában elmondható, hogy sok mindent megtapasztalatam ebben az étteremben. Sok-sok jót és természetesen rosszat is, hiszen mindenhol történhetnek bakik.,,emberek vagyunk' bla-bla-bla. A mai látohatásunk sajnos különösen negatív élménynek bizonyult:
  Kezdődött a levessel, ami ,,félmelegen' érkezett meg az asztalhoz. Semmi gond, az ember egy szót sem szól, van ilyen volt ilyen.
  Folytatódott a főétellel, ami egy étlapi klasszikus Kentucky csirke, steak burgonyával illetve a gyereknek egy sültkrumpli. Na erre a rendkívül prózai, egyszerű ételre a levest követően újabb 1órát kellett várnunk. Itt szeretném elmondani ebben az étteremben szinte mindig sokan vannak, de ma különösen kevesen voltak, ergo a késés nem írható a rendkívüli helyzet számlájára, sőt...
  Akkor bosszantottam fel magam véglegesen, amikor azt látom, hogy a félórával utánunk érkező többi vendég rendre kapja az ételeket, persze többek között sültkruplit is, amit én a gyereknek rendeltem egy órával korábban. Miuán ezt persze megelégeltem és szóltam a legközelebbi pincérnek, az ételt, ugyan újabb negyed óra múlva,de végülis kihozták. A sültkruplit hidegen, a steakkruplit úgyszintén. Jópofával megettük---éhesek voltunk.
  Még egy colát és a számlát kértem, így másfél óra után azt gondoltam itt a vége az ebédidőbeli megpróbáltatásoknak, de nem! A cola 10 perc múlva érkezett a számla nélkül. Majd másodperceken belül tudtam persze fizetni. Számlázni szerencsére egy régi ismerős arc jött oda(évek óta ott dolgozik) és többször bocsánatot kért, és azt tanácsolta, legközelebb ,,válasszak' tapasztaltabb kolleganőt. Erre nem tudok mást reagálni, mint a pincéreket a vezető válogatja meg, az én lehetőségeim abban merülneki ki, hogy mely étterembe viszem a vendégeimet-családomat. Azt hiszem elfogadható tőlem, hogy ide, többet nem.

  RÖVIDEBB ÉRTÉKELÉS:
  Az étterem középszerű felszeretség mellett helyi szinten prémium árakkal, kontinentális ételekkel, de csárda hangulatban várja vendégeit.Az ételek minősége a legtöbbször kitűnő, a felszolgálás igadozó, szerencse függő.

 • Kemence Csárda

  Gyors figyelmes kiszolgálás, ízletes ételek, finom italok. Létezik még igazi vendéglátás!


Értékeld Te is!

Kemence Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kemence Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.