Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

„Kondorosi csárda ki van festve…” –mondja a régi nóta, és valóban, újra várja vendégeit a híres betyárcsárda, hol Rózsa Sándor is visszatérő látogató volt. A vendégfogadó, mely annyi költőnek adott ihletet...
Térjen hát be Ön is kedves utazó, reméljük, hogy az itt eltöltött percei hozzájárulnak a családi örömökhöz és a kellemes mindennapokhoz.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.9
Összesen 13
5 4
4 2
3 1
2 1
1 5
 • Kondorosi Csárda

  A Nagy Magyar csárda. Minden nagybetűvel csak Itt megy aztán nagyban az igehírdetés. 1784 óta létező csárda. Ja, hogy nem tudnak semmilyen paprikát kihozni a leveshez????? Ami ugye vele együtt főtt zöldségekkel van az étlapon kínálva. Aztán kihozzák nyers zöldséggel. Kérek paprikát ha már nincs az asztalon....Sem zöld csípőset sem szárítottat sem mást nem tudnak hozni... Ja bocsánat Kotányi féle Csili paprika az van. Az alföldön, ezt? ha majd Chili paprikát szeretnék elmegyek egy Thaiföldi étterembe, vagy az országba.
  A pörkölt tocsogott a zsírban. Ízre legalább elégséges. Összbenyomás: katasztrófa.
  Tiszelt tulajdonos, étterem vezető, konyhamester!
  Tiszteljék már a múltat és hagyományokat
  Vagy csukják be az üzletet.
  De ezt ilyen formában kérem ne!

  Nem értem miért tűnt el az éttermek asztalairól a piros paprika....
  Tudja valaki, hogy miért????

 • Nagyon finom- dekoratív ételek, nagyszerűen berendezett belső tér. Ízléses asztaldíszítés, terítés. Barátságos, közvetlen, de nem tolakodó pincérek. A kedvesség nem múlik el, amikor kicsiny borravalóval teszteltük a pincért. Részemről csak ajánlani tudom ezt a remek kis vendéglőt! Sajnos a kiállítóhely éppen felújítás alatt volt, mikor ott jártunk.

 • Kondorosi Csárda

  Kiváló hangulatú hely, az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és udvarias. Az előző kommentekhez képest óriási változás történt. Eredetileg a környéken több éttermet is felkerestünk volna, de ezt az első este után elvetettük.

 • Csalódás volt, lassú, langyos, zavart számlázás sajnálom.

 • Nagyon lassú kiszolgálás, az első fogás 40 perc alatt ér ki, az italkérés közepén lelép a felszolgáló, először és utoljára jártam itt. Köszönöm


Értékeld Te is!

Kondorosi Csárda

Kondorosi Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.