Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 20:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel, Élőzene, Terasz
Rólunk:

A korabeli kisvárosi hangulathoz jól illeszkedő belépő helyiség hűen adja vissza a régi „Kurta Kocsma" hangulatot. Az igényes bárpult és az asztalok 16 fő szórakozását, étkezését teszik lehetővé a mögötte lévő modern, színvonalas és a mai kor korszerű technikai felszereltségével rendelkező konyhájával együtt.

A jellegzetes „Kurtás" boltív fogadja a következő 18 főt befogadó helyiségben, amely nincs elszeparálva a bárpulttól és a többi részétől az étteremnek.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Viszonylag impozáns külső.Magyar jellegű étterem, tehát , magyaros ételeket rendeltünk. Rántotthúst ubisalival és cigánypecsenyét parisalival. Jól nézett ki, első blikkre,de a rántotthús vághatatlan, szikkadt cipőtalp, óriási panírfelhőben, a cigánypecsenye pedig csirkemellből készült! ( ki látott v evett már ilyet(???)fokhagyma nélkül, barnamártással(????)Rögvest el is csomagoltattuk, h hátha jó lesz még valamire! Egy csomagban össze is zuttyantottak mindent, ( krumplit, húst, szószt, salátákat!!!!)u h elhoztunk egy nagy csomag moslékot 12 rugóért!( plusz borravaló)

  • Kurta Kocsma

    Nagyon szuper hely. Szep a belso ter. Van egy kb 10 meteres falfestmeny a nagy teremben Budavar ostromarol a 48-49-es szabadsagharc idejebol. Vanegy gyermek jatszosarok is. Terasz. Eloetelnek egy Vass kadarkat ittam. Foetelnek pedig kacsacombot lilakaposztaval es meggyszosszal. Finom feher bort kertem hozza. A pincer nagyon keszseges, es udvarias volt. Mindenkinek ajanlani tudnam.


Értékeld Te is!

Kurta Kocsma

Kurta Kocsma

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.