Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 21:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz
Rólunk:

A Segafredo Zanetti az egyetlen vállalat a kávépiacon, amely a termelés teljes folyamatát egy kézben tartja: 100%-os ellenőrzött minőség a termesztéstől kezdve a kész csésze eszpresszóig.

A brazíliai és Costa Rica-i saját ültetvényeken a legkiválóbb kávékultúrákat termesztik. A kávét ezután a legmodernebb pörkölő berendezésekben gondosan keverik és pörkölik, hogy abból a híres olasz kávét készítsék.

A legjobb minőség alapja.

A helyes keverék a tökéletes minőség alapja. A kiváló minőség a legjobb nyersanyagok kiválogatásával keletkezik. A Coffea-növényeknek mintegy 70 fajtája van, a leggyakrabban az Arabica és Robusta fajtákat használják.

Nem lehet igazi az olyan eszpresszó, amiben felhasznált kávé-keverék csak egy kávéfajtából készült. Egy eszpresszó helyes keverése megfelel a festő művészetének, ahogy a színeket keveri, olyan mint egy szimfónia, amely egy zenekar összhangzásával hasonlítható össze.

Segafredo Zanetti az Arabica és Robusta legjobb, egységes és szigorúan ellenőrzött származású fajtáit választja ki, és keveri folyamatosan törekedve a lehető legjobb eredményre.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Mall Cafe

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Mall Cafe

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.