Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Belépő:
Free
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Élőzene, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Matt Bár,ha a minőség számít! Külön shot pult! Full Moon VIP szint! A legfinomabb koktélok! Állandó italakció!Változatos, trendi zenék! Minden pénteken DJ!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 9
5 4
4 0
3 0
2 0
1 5
 • Matt Bar

  Ha kártyával fizettek, ellenőrizzétek az összeget (vagy kérjétek el a nyugtát), mert a szöszi* pultuslány, miközben kedvesen Rád mosolyog, kíméletlenül átb@sz. (*lehet, hogy a többiek is, de én a szőkénél fizettem…)
  epilógus (hátha a Matt-osok is olvassák): teszt-túrán voltunk: több helyre is beültünk egy-egy italra, hogy eldöntsük, hol legyen a szalagavató utáni after-party. Hát a Matt-ban biztosan NEM!

 • Matt Bar

  Előre foglaltunk asztalt, de amikor megérkeztünk, rossz asztalhoz ültetett le minket a pultos. Kb 1 óra múlva felháborodottan, kérdőre vonva és hazugnak nevezve zavart minket át a tulaj egy másik asztalhoz, ami elvileg nekünk lett foglalva, mondván, hogy senki nem ültetethetett le minket ehhez az asztalhoz, na hazudozzunk, mert ez másnak lett lefoglalva ez az asztal (Név nem volt kiírva, csak annyi, hogy foglalt, így ezt nem tudhattuk!) Majd ránk eresztette a kidobót, aki agresszívan lépett fel velünk, azért mert véletlenül felborított egyikünk egy poharat, fenyegető fellépése után, felszolított minket a távozásra, olyan stílusban, amit le sem merek írni.
  A poharak, asztalok koszosak voltak, ragadtak. A wc büdös, koszos volt, se kéztörlő, se wc papír nem volt.
  A kiszolgálás nagyon lassú, a koktélok nagyon rossz minőségűek, nem voltak finomak.

 • Matt Bar

  Szerintem nagyon elegáns hely ! A pultos lányok bunkók néha . A meleg pohárszedő fiú nagyon aranyos és cuki !!!!! És nagyon nagy pozítívum a tulajnak hogy ket meleg fiút is alkalmaz!!! Árak tökéletesek és még házia szendvics is van!!!

 • Rasszista hely. Ki lettünk küldve mert pár kollégám fekete./ racist place, avoid


Értékeld Te is!

Matt Bar

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Matt Bar

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.