Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Hamburger
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

Zalaegerszeg belvárosában található O’Connors Pub & Steakhouse, az Írországi és Angliai Pub-ok (public house) hangulatát idézi, csempészi be a vendégek életébe. Az étteremben található ernyős lámpák, a süppedős szőnyegek, díszes bútorok, az otthonos színvilág szinte a szigetországba repíti a vendégeket gondolatban.
Pub-ok közönsége hagyományosan széles, anyagi és társadalmi rétegekből tevődik össze, ezért a hozzánk betérő vendégeket magas szintű étel és italválaszték várja. Egy gyertyafényes vacsora? Esetleg egy pohár sörre vágyik? Nálunk mindenki megtalálja számítását. Italainkról: 43 féle whiskey-ből választhat a kedves vendég, Scotch, Irish, Bourbon, Tennessee és Canadian fajtákat kínálunk. Ötféle csapolt sör között ott szerepel az Írország szimbólumává vált jellegzetes, világhírű, fekete sör, a GUINNESS; valamint szűretlen búzasörrel, meggysörrel és kétféle világos sörrel várjuk kedves vendégeinket. Üveges sörkínálatunkban szerepel kétféle ír vörös sör, mind emellett több, mint 30 fajta nemzetközi sörkülönlegességet sorakoztatunk fel.

Ételeinkről: a különleges és ízletesen elkészített STEAK-ek, melyet méltán neveznek az ételek királyának ezen kívül gondoltunk természetesen a vegetáriánusokra és a kímélő étel kedvelőkre is.

Szolgáltatások
Különtermünk kisebb nagyobb rendezvények, színvonalas lebonyolítására alkalmas. Ballagások, születésnapok, keresztelők, osztálytalálkozók megrendezésére ideális. Ugyanakkor sportesemények vagy más televíziós műsorok közös megtekintésére szintén alkalmas, vagy termékbemutatók, kisebb szabású konferenciák,, előadások, értekezletek, színterévé is válhat. Éttermünk profiljába tartozik koktél partyk, állófogadások lebonyolítása, rendelésre hidegtálak elkészítése. Melyeket vállalatoknak több százas létszámmal, valamint néhány tízfős családi rendelésre egyaránt elkészítünk.

Várunk szeretettel:

O’Connors Pub & Steakhouse csapata

Mutass többet

Értékeld Te is!

O'Connors Pub & Steakhouse

O'Connors Pub & Steakhouse

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.