Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 21:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

A Paletta Bisztrók és Bezerics Dani célja tovább mutat néhány népszerű, sikeres étterem létrehozásánál. Misszióként tekint a Balaton népszerűsítésére és a regionális összefogás megteremtésére.

Ennek alappillérei a helyi termelők felkarolása, termék és eredet védelem, közösségi élmény megteremtése. Az éttermek minden esetben, ételeiben, italaiban alapanyag használatában a helyi termelőket részesíti előnyben. A fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve igyekszik kialakítani működését. Kínálata és kulináris kézjegye egyedi és jól felismerhető.

Dani és csapata immár 3 lokációban sugározza a Balaton életérzést: Balatonbogláron és Siófokon, Áprilistól Októberig illetve Budapesten egész évben!

A Paletták alapítója, tulajdonosa és ötletgazdája Bezerics Dani 2013-ban indította útjára a boglári Paletta bisztrót. Dani céljának és küldetésének tekinti, hogy kiváló minőségű alapanyagokból, elérhető áron, közkedvelt és közérthető, ám mégis modern és a kortárs gasztronómiai elvárásoknak megfelelő ételeket szolgáljon fel egységeiben. Így születtek meg olyan ikonikus Paletta fogások, mint a Pulled Ponty szendvics, a BigMekk vagy a Bazalt Burger.

A bor semmihez sem fogható. Elgondolkodtat, érzelmeket gerjeszt, hevít és megnyugtat. Múzsa, Ámor és Bacchus egyszerre.

A bor misztikus ital. Ha beszélünk róla emberi tulajdonságokkal ruházzuk fel. Azonos szeretet és gondoskodás mellett is önálló életet élnek, egyéniségekké válnak. Olyanok mint gyermekeink: van köztük fiatalabb és idősebb, tehetségesebb, kedvesebb, hízelkedő és akaratos. Számunkra egyformán fontosak, lehetetlen egyet is kiemelni közülük.

Mikor pohárba töltjük, különös érzés lesz úrrá rajtunk. Örömöt és büszkeséget érzünk egyszerre. Ezért soha sem teher az érette folyó, megalkuvást nem tűrő, alázatos foglalatosság. Ha ezt az örömöt meg tudjuk osztani egy palack borban, kóstolón, vagy egy meghitt vacsorán – már megérte…
— Bezerics Csaba

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 1
5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Paletta Bistrobar

    Katasztrófa az étterem. Gyerekekkel mentünk a gyerekeknek semmilyen étel nem volt. A pincér rendkívül hosszú idő után a felnőtt társaságnak kezdte kihozni az ételt, pedig direkt kértük hogy a gyerekeket szolgálja ki elsőként. Késett az ital, a burger hideg volt, a pizza megégett. Az asztal billegett, a pizzát a saját késemmel vágtam fel mivel a hozott kések annyira életlenek voltak. Iszonyat hosszú kiszolgálás eredménye, az egész nyaralásra visszaható negatív 'élmény'. Senkinek sem ajánlom. Főleg családdal nem...


Értékeld Te is!

Paletta Bistrobar

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Paletta Bistrobar

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.