Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:30 - 15:00 Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Park Bistro

    A hálózat valószínűleg legszebb étterme Budakeszi és Budaörs között. Nyáron nagyon kellemes a kültéri terasz, de a főúton elhaladó autók miatt néha kicsit zajos. A beltérben kifejezetten szellősen helyezték el az asztalokat, így nem kell attól tartani, hogy a szomszéd végighallgat egy beszélgetést.
    A parkoló kellően tágas a vendégek autói részére, de semmilyen értéket se hagyj az utastérben, mert veszélyes! Nemrég vacsora után az autóban beszélgettünk, amikor feltűnt, hogy egy négykarikás német autó megáll a parkoló mellett, egy férfi kiszáll, és végignézi a parkoló kocsikat. Amikor kiszálltunk, gyorsan beült az autóba és eliszkolt.
    A finom ételeket megfelelő mennyiségben hozzák ki, a választék meglehetősen széles. A pizza tésztája a vastagabbak közé tartozik, a feltétekkel nem spórolnak. A mexikói ételek esetében több merészségre lenne szükség, de így is élvezhetőek. A pincérek udvariasságára nincs panasz, sőt kifejezetten figyelmesek.
    Ami zavaró lehet, hogy a háttérzene miatt - a hangszórók közelében - hangosan kell beszélni, hogy a másik megértse. Gyermekkel érkezőknek is javasolt az étterem, mert egy nagyon praktikus játszóházat alakítottak ki. Nekem az is tetszik, hogy a kicsik el vannak zárva a dohányzó résztől, így nem kell a füsttől szenvedniük.


Értékeld Te is!

Park Bistro

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Park Bistro

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.