Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 02:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 11
5 8
4 0
3 0
2 1
1 2
 • Parti Csárda

  Lassú kiszolgálás, flegma pincérnő, a férjem halászleve finom volt de az én rántott szeletem hasábburgonyával ehetetlen volt. A végén fél óra várakozás után csak reklamáció útján sikerült fizetni és még nekik állt feljebb. Mi többet ide nem megyünk!!!

 • Parti Csárda

  Orosz vendégeim kacagva készítettek fényképeket a google fordítóval készült étlapról. Van rajta sült macska és sült fog is és valami halott ember is. De ez csak egy vicces dolog. A kaja felejthető, száraz tucat rántott hús, taplószerű, töppedt, cigánypecsenye. Nyitáskor ettünk, valószínűleg előző napi, mert egy nap alatt nem lehet ennyire elrontani egy szelet húst.. Rosszabbat még tényleg nem ettem életemben. A mirelit sült krumpli igazi finomság volt mellette. A felszolgálólány szinte szándékosan kerüli a szemkontaktust, nehogy rendelni tudj még egy kör italt amíg vársz az ételre. Valóban 10 percig integetnek az emberek és minden vendég kényszeredetten mosolyog össze, amikor ismét nem sikerült megszólítani a pultnál kólázó fiatal felszolgáló kislányt. Mikor végre észrevett bennünket egyszerre 4 család kezdett páni sietséggel fizetni nála. Soha többé nem jövünk.

 • Parti Csárda

  Gyors kiszolgálás,remek ételek,jóképű szakács! Kell ennél több?!

 • Parti Csárda

  Bringakörútunk Keszthelyről indult. Az étterem terasza mögött kialakított kerékpár tároló van, ami már nagy meglepés volt. Az étlap áttekinthető, nem bonyolult. A problémás kéréseinket is magas szinten kezelték. Megjegyzem, vendéglátos szemmel is megfelelő volt minden.

 • Parti Csárda

  A sétánk csúcspontjaként ebédelni szerettünk volna. Leginkább levest szerettünk volna enni, és halat. Itt mindent megtaláltunk, a Balaton partjához képest elfogadható árakon. A mosdó is tiszta volt...


Értékeld Te is!

Parti Csárda

Parti Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.