Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria
Felszereltség:
Melegétel
Rólunk:

A Provolone Pizzéria 2001-ben nyitotta meg éttermét mely jelenleg is Mátészalka kedvelt pizzériái közé tartozik. Jelenleg közel 83 fajta pizzából és más különleges olasz tésztákból, salátákból és finomabbnál-finomabb desszertekből választhatnak kedves vendégeink. A jellemző fűszerkeverékek, a pizzák, olasz tészták, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges íz világot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Provolone Pizzéria üzletében.

A vendéglői kereslet növekedése lehetővé tette, hogy 2008-ban a Provolone Pizzéria kibővüljön a Provolone Vendéglő És Terasz üzlethelyiséggel. Ebből adódóan vendéglőnk 70 fő, valamint teraszunk további 30 fő befogadására alkalmas. Vendéglőnkben a mai kor igényeinek megfelelően alakítottuk ki étlapunkat, azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrző ételek készítésére is.

Üzletünk vállalja rendezvények hideg-meleg tálas lebonyolítását 70 fő részére a hét bármely napján. Családi események, esküvők, keresztelők, ballagás, bankett, születés- és névnap, jótékonysági bálok, cégek és baráti összejövetelek, állófogadások.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Provolone

Provolone

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.