Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya
Felszereltség:
TV, WIFI, Darts, Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünk a hét minden napján várja kedves vendégeit, családokat, párokat, baráti társaságokat.
A Rubra Art Lounge nem csupán egy étterem, hanem egy régi álom megvalósulása is egyben.

Kedves vendégünk!

Sok szeretettel köszöntöm éttermünk, a Rubra Art Lounge oldalán.

Ez a hely nem csupán egy étterem, hanem egy régi álom megvalósulása is egyben. Hosszú évek óta terveztem, hogy egy olyan vendéglátó helyet hozzak létre, amely nem csupán Vácott, hanem az egész régióban egyedi stílussal és hozzáadott értékekkel rendelkezik. Utazásaim során számos helyet megismerhettem, ezek közül is London pubjai voltak rám a legnagyobb hatással. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy, a brit pub-kultúra jegyeit hordozó éttermet nyitok, amely nem csak a külsőségekben és az ételekben, hanem az itt megrendezett programokkal és egyedi stílusával is új irányt mutat.

Rubra…
Ennek az elképzelésnek a váci Vörösház – illetve a korabeli elnevezés szerint Domus Rubra – ad otthont. Az egyemeletes barokk gazdasági épület 1731-ben épült. (Althann Mihály Frigyes püspök építtette nápolyi kőművesekkel, akik hazájuk szokása szerint vörösre festették a falakat.) Az épület egy nemrég történt felújításnak köszönhetően ismét történelméhez méltó állapotban várja az ide látogatókat.

Art…
Mint említettem, a Rubra több, mint egy étterem. Határozott elképzelésünk, hogy az ízletes ételeken kívül a kultúra és a művészet is felkerüljön az “étlapunkra”. Folyamatosan lehetőséget biztosítunk helyi művészek, valamint az ifjú tehetségek, mint például az általam alapított Art Lavina Művészeti Alapítvány növendékeinek kiállításaira. Ezen felül számos kulturális programnak is otthont adunk, legyen szó akár irodalmi estről vagy zenei programokról.

Lounge
Szeretnénk, ha az étterem hangulata mindenkit magával ragadna, ezáltal minden vendégnek többet jelentene a Rubra, mint egy kötelező családi vacsora vagy megbeszélés helyszíne. A kiállítások, programok és legfőképpen az étterem stílusa reményeink szerint mindenkit magával ragad, és mindenkit visszacsábít akár csak egy koccintásra vagy egy kiállítás megtekintésével egybekötött vacsorára. A Rubra Art Lounge így lesz egy olyan hely, amely a polgári élet központja lehet.

Rubra Art Lounge: egyedi, különleges, mégis minden igényt kielégít. Legyen szó akár családi vacsoráról, üzleti ebédről vagy egy baráti sörözésről, bármelyik alkalomhoz kitűnő választás. Elegáns, exkluzív változatosságának és barátságos hangulatának köszönhetően könnyen első számú törzshelyünkké válhat.

Remélem, hogy felkeltettük érdeklődését és hamarosan nem csupán honlapunkon, hanem a Rubrában is találkozunk!

Szabó Anita és a Rubra Art Lounge csapata

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Mit mondhatnék kedves étterembe járni vágyók: évtizedek óta a magyar gasztronómia néhány értékes szakmai zsenitől lesi a végterméket. Erre tessék: Vácon ott a Rubra és bementem egy ebédre: az egész olyan mint egy Guide Michelin bemutatón végig kóstolni a titokban meglátogatott étterem kínálatát. Ideje a Rubrát is felvinni a térképre: hamarosan kitermeli a maga dicsőségét!

    Ízekben, színekben, tálalásban, hőfokban, a sütés, főzés, ízesítés tökéletessége. A konyha és a vendég tér eredetisége, stílusa
    Az ár-érték arány is kiemelkedő.

    Amiből sok kell és jó ajánlással: a visszatérő és elégedett, posztoló és véleményét hangoztató vendég. Ez lennék én az egyik! Mondhatom a T. környékbelieknek, átjáróknak és mindenkinek: a RUBRA a térképen és az ízekben is kiemelkedő helyre került!


Értékeld Te is!

Rubra Art Lounge

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Rubra Art Lounge

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.