Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A mai Sárkánynak otthont adó épület 1993-ban épült, majd többszöri üzemeltető váltás után vettük át 2000 decemberében, és kezdtük kialakítani azt a családias hangulatú helyet, ízletes, házias konyhát, amit a környéken csak „Süsü”-ként emlegetnek. A házat Sárkány névre keresztelték, ami elég szokatlan egy magyaros étteremtől, de az eredetére még a korábbi tulajdonos sem tudott válaszolni.

Ahogy teltek az évek, úgy bővült az elérhető szolgáltatások köre is. Ma már napi kétféle menüből lehet választani, amit a környékbeli településekre is kiszállítunk nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is. Ezen kívül az étteremben lehetőség van céges és családi rendezvények lebonyolítására is, hiszen a termek elkülöníthetők, vagy összenyithatók.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.8
Összesen 4
5 0
4 1
3 0
2 0
1 3
  • Gasztrosokk... Fajdalmas, értelmezhetetlen.

  • Sárkány Étterem

    Igazi pöcegödör! Aki jót akar magának, az messziről kerülje el.

  • Sárkány Étterem

    Csornán jártunk a párommal és ebédelni szerettünk volna.Sokaktól hallottuk már,hogy a "csornai sárkány" étteremben nagyon finom és hatalmas adag a felszolgált étel.Betértünk hát és ránézésre nem túlzottan tiszta belső tér fogadott.Rendeltünk és amíg vártunk,megszámoltuk a pókhálókat.Meglepetésünkre tényleg hatalmas adagot kaptunk,ami isteni finomnak bizonyult.Kétszemélyes sárkány tálat ettünk,A MARADÉKOT ELCSOMAGOLTÁK ÉS ESTE KETTEN JÓLLAKTUNK BELŐLE.HIHETETLEN! Nem hiszem el,ha úgy mesélik,de szerencsére kipróbáltuk.Hazafelé megbeszéltük,nem is annyira zavaró az a sok pókháló.Bátran merem ajánlani,mi még biztosan visszatérünk.


Értékeld Te is!

Sárkány Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Sárkány Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.