Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Parkoló
Rólunk:

Tatabányán, Sárberekben a Jázmin utca 7 szám alatt található cukrászdánk, kávézónk és sörözőnk. Emeleti kávéházunkban kávéspecialitásokkal, fagylaltkelyhekkel, parfékkal várjuk tisztelt vendégeinket. Harmad osztályú cukrászdánkban saját készítésű fagylaltokat, házias süteményeket és dísztortákat kínálunk.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Stop Cukrászda

    Sajnos ez lett a véleményem erről a cukrászdáról. A kicsi fiam választót a cukrászda Facebookjáról egy tortát. Elmentem személyesen, időben, lerendelni. Nem tudták hogy megtudják-e csinálni vagy nem. Kérték írjak e-mailt. Valahogy rá 3 napra megtudtam hogy nem tudják vállalni. Most meg futkározok hogy valahogy tudjam lerendelni máshonnan a 'Stop Cukrászda' tortáját, de mikor oda írtam a Facebook-ón hogy a torta reklám és nem tudják megcsinálni, azt villámgyorsan tudták törölni, engem meg tiltó listára tenni

  • Stop Cukrászda

    Nagyon hangulatos a hely, bőséges és minőségi kínálattal rendelkezik. Sörözni és pizzázni ültünk be, eléggé laktató volt, úgyhogy a desszertekhez nem volt szerencsénk, de legközelebb azokból is kóstolunk párat egy-egy teakülönlegességgel.

    A mosdó sajnos nem volt valami tiszta, kézmosó sem volt a tárolóban, erre kicsit jobban oda kéne figyelniük, mert lejjebb veszi a hely nívósságát. Remélem legközelebb ez is "jobb színben lesz" :)


Értékeld Te is!

Stop Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Stop Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.