Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A mese szó használata nem véletlen, maga a megvalósítás, és a létrejött épület is kicsit meseszerű.
A vendéglő 12 éven át épült, formálódott kizárólag mesteremberek kézi munkájával, egy régi mérlegház illetve Áfész egység helyére. A mérlegház mérlegterében ma borpince várja a borkedvelőket gazdag borkínálattal, a Kárpát-medence borvidékeiről származó gyönyörű borokkal.


Található még első és hátsó terasz és egy 120 fős rendezvényterem is rendelkezésre áll, valamint a földszinti részen két különálló vendégtér várja a Tisztelt Látogatót. A "Szt. Domonkos kertjében" különleges szépségű és építésű kemence csalogat pizzára, lángosra, sültekre, különleges alkalmakra.

A "világvégén" ebben a kis zalai faluban élünk és itt is szeretnénk maradni, a vidéki emberek vendégszeretetével, kedvességével, bízva abban, hogy sokan szeretik és keresik ezt az életformát.

Jöjjön el Ön is! Tapasztalja meg a vidéki, falusi emberek vendégszeretetét, kóstolja meg borainkat, ételeinket.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 5
5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Szent Domonkos Vendéglő

    2020.03.03.-án jártunk az étteremben. Családias hangulat, finom - ízletes ételek, gyors és figyelmes kiszolgálás. Az üzletvezetőnek /Judit/, külön köszönet az önzetlen segítségért!!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, ezt a remek éttermet!!!

  • Remek, hangulatos hely, de mindezt elhomályosítja a pisztráng mandulás bundában, mert az egyszerűen FELÜLMÚLHATATLAN! Nehéz is rá szavakat találni, milyen harmónikus ételt kaptam mind ízeiben, mind állagában. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy életem leglegleg... pisztrángját fogyasztottam itt el.
    Köszönöm a Séfnek és Szívből ajánlom mindenkinek.

  • Kevés hasonló van. Mióta ismerjük, visszajárunk. Kiváló ételek, családias, figyelmes kiszolgálás, a régi, hagyományos, magyaros, 'polgári' vendéglátás újraéledése, csöndes, idilli környezet. (Itt ünnepeljük 80 éves születésnapomat is.) Szívből ajánljuk mindenkinek!


Értékeld Te is!

Szent Domonkos Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szent Domonkos Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.