Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 20:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Parkoló
Rólunk:

A soltvadkerti Szent Korona Cukrászda fagylaltjait és süteményeit már az egész országban ismerik, sőt külföldön is letette a névjegyét.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 4
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
  • Szent Korona Cukrászda

    Sem egy kb. 8.000 lakosú településen, sem a Kiskunság határában nem számítanék arra, hogy egy olyan helyet találok, amelyik bátran veszi fel a versenyt a főváros patinás cukrászdáival. A beltér a századelőt, sőt talán inkább a XIX. század második felét idézi. A beltér igényesen lett berendezve, a felszolgálók (egyszerre 8-10 hölgy szolgál ki) szép formaruhát viselnek, és a mosdó állapota is példaértékű.
    A fagylaltpult legalább 12 méter hosszú, a választék pedig jócskán meghaladja a 30 fajta fagylaltot. Mind a fagylaltos edényeket, mind a felszolgált finomságokat díszítik gyümölcsökkel, pudinggal, stb. Fagyi rendelésénél érdemes 1-2 adaggal kezdeni, mert a megszokottnál jóval nagyobb adagokat kapunk. Állítólag a fagyiért nyaranta külön buszokkal is érkeznek turisták. A tapasztalataim alapján ez nem meglepő.
    A süteményválaszték is bőséges, és ami szerintem nagyon fontos, hogy nem sajnálják a minőségi süteményeket sem a betérő vendégtől; pl. a zserbó mérete a Pesten megszokott szelet duplája. A diós süteményekhez valóban diót használnak - ez sajnos sok más helyen nem egyértelmű. A kávéjuk is nagyon finom, ezen is látszik, hogy magasra tették a mércét.


Értékeld Te is!

Szent Korona Cukrászda

Szent Korona Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.