Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
2.6
Összesen 5
5 1
4 0
3 2
2 0
1 2
  • Szürkebarát  Pinceborozó

    Mivel korábban csak jót hallottam a helyről, ezért elutaztunk, hogy meggyőződhessünk jó híréről. Fél órán át ültünk egy asztalnál, a felszolgáló hölgy többször elcammogott mellettünk, de fel sem vetődött benne, hogy megkérdezze, szeretnénk-e esetleg valamit, ha már beültünk az étterembe... Pedig fél ház sem volt... Felálltunk, csalódottan távoztunk. (A közeli Halászcsárdában egy perc után érkezett az asztalunkhoz a pincér.) De nem is ez bánt a legjobban. A Facebook-on írtam nekik egy üzenetet, amelyre választ sem kaptam. Illetve annyit, hogy azonnal letiltottak. Hát, ennyit a Szürkebarátról...

  • Mélységes csalódást okozott. Amikor telefonon megkérdeztük, hogy van-e a ház specialitása, vagyis füstölt főtt csülök frissen reszelt tormával, igent mondtak. Ezért bebumliztunk autóbusszal a meglehetősen távoli külvárosból, de amikor megérkeztünk, dohos állott levegő, koszos morzsás abrosz, ottfelejtett használt söröspohár és a láthatóság határát súroló sötétség fogadott. Amikor hosszas várakozás után felvették volna a rendelést, kiderült, hogy csülök nincs!!!
    Felálltunk és távoztunk, éhesen, szomjasan. A Teátrum étteremmel kárpótoltuk magunkat, ahol kulturált körülmények között nagyon finom ételt kaptunk szolid árakon.
    SENKINEK NEM AJÁNLOM.


Értékeld Te is!

Szürkebarát  Pinceborozó

Szürkebarát Pinceborozó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.