Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Belvárosi olasz hangulatú pizzéria és étterem.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 5
5 3
4 0
3 0
2 0
1 2
  • Trattoria la Prima

    Én ma voltam ebben a csodálatos étteremben ,végig érezhető volt hogy figyelnek rám hogy érdekli őket hogy mit szeretnék ! Kérdésemre kielégítő válaszokat kaptam és az étel amit rendeletem csodálatos volt ! Nagyon ritka ma az hogy ízletes és finom ! Az ételekre sem kellett sokat várni, kellő idő volt beszélgetésre de nem volt érezhető hogy várunk ! Összességében egy picit drága hely de valóban azt kapja az ember amit elvárhatna ha egy ilyen helyre megy valaki ! Én vissza fogok térni és csak ajánlani tudom a helyet jószívvel !

  • Rendelésre már Kétszer is 2 órát várunk az ételre, utolsó alkalommal 2 óra után felhivtuk, azt mondtak 8 perc, 20percet vártunk még aztán vissza mondtuk.

  • Mai vacsoránk a hangulatát kellőképpen megalapozta a pincér,miután a térre néző teraszra nem ülhettünk,mondván borús az idő,és vizesek a székek,és eshet is...Három pincér bámulta a járókelőket,egyik sem törölt.Másokat is eltanácsoltak a teraszról,közben kisütött a nap...Két szénsavmentes limonádéból kettőt sikerült bubisan kihoznia...Kérdésünkre,hogy mi az a trikolór mártás,sikerült annyit válaszolnia,hogy az egy háromszínű mártás/hmmm.ki gondolta volna?/ Felvette a rendelést,tíz perc múlva jött,hogy az egyik étel nem rendelhető...Felkészült ,szakmáját szerető pincér...Kolléga közben megterítette a térre néző teraszt,közben hangosan odaszólt a mi pincérünknek:ha már oda akarnak ülni,terítsünk meg...Csak azt nem értem,ha már nyaralunk egy ilyen MIÉRT CSESZI EL AZ ESTÉNKET???Soha többet nem megyünk oda,A hozzászólásokat olvasván ez senkit nem érdekel a cégtől...Hát ennyi.Szabó Imre


Értékeld Te is!

Trattoria la Prima

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Trattoria la Prima

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.