Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

1989-óta működő vendéglőnk családi vállalkozás. Az elmúlt években igyekeztünk kielégíteni vendégeink-barátaink kívánságait, és a jövőben is ezt szeretnénk tenni. Étlapunkon megtalálhatóak magyaros és tájjelegű ételek ezen kívül minden évszakban
konyhafőnökünk Gyüre Attila és csapata ajánlatai.

Természetesen a rendelkezésre álló anyagokból kívánságaikat teljesítjük.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 20
5 16
4 3
3 1
2 0
1 0
  • Pestről max 1 óra, de megéri! Nagyon válogatós vagyok, keresem a jó helyeket, de ez az étterem lepipalja a legtöbb Pesti menő helyet:) Normális árak, jó adagok, szép tányérok, és minden finom, de nagyon!!

  • Visszajáró vendégek vagyunk, szeretjük a helyet

  • Kedves Vadász Csárda Dolgozói! Ma sajnos nagyon keserű szájízzel kellett távoznunk a kedvenc éttermünkből! Kezdeném azzal, hogy 2019.09.08-án 13.00 órára 5 főre rendeltünk asztalt, ami rendben is volt. Ellenben voltak zavaró tényezők, amik megkeserítették az Önöknél mindig hangulatos étel és italfogyasztást. A középkorú hölgy aki felvette az étel megrendelésünket, miközben mi rendeltünk ő valahol a távolban kalandozott és folyton elnézett a fejünk felett. Ez még nem olyan óriási nagy bűn, de illetlenség! Ha rendelést veszek fel akkor illik a vendégek felé fordítani a figyelmet, ez szerintem egy alap amit egy felszolgálónak tudnia kell! Azon kívül a legbosszantóbb az volt, hogy az általunk megrendelt ételre bizony közel 1 3/4 órát várni kellett, az okát nem tudjuk, de rettenetesen bosszantó és felháborító volt! A magam részéről még kértem elvitelre is ételt, de amikor fizettünk már jeleztem a hölgy felé, ha még nem készült el és most állnának neki akkor felejthetős a dolog, mert akikkel együtt ebédeltünk a vonathoz voltak kötve, nem volt mindegy mikor indulunk haza felé. A 'kedves' hölgy azt mondta nem tudja, majd megnézi. Elfelejtett visszajönni és jelezni, hogy mégis mire számíthatunk. Később jött a 'főpincér' kinek ismét szóltam, ő elment, megnézte, majd kis idő múlva egy helyes kislány már hozta is amit elvitelre rendeltem. Kérdésem a következő, miért kell 1 3/4 órát várni arra, hogy az ételt kihozzák az asztalunkhoz, miért kell a vendéget semmibe sem venni (ezt a hölgyre értem), mert a többiekkel nem volt probléma. Szomorú vagyok, mert egy számomra kedves helyen történt meg mindez! El lett rontva a születésnapi és névnapi összejövetelünk, melyet már régóta terveztünk! Remélem ezeket a sorokat olvassák a Vadász Csárda dolgozói is és elgondolkodnak rajta, hogy mi az amin egy kicsit változtatni kéne.

  • Minden igényt kielégítő, családias vendéglátású csárda !
    A felszólgált ételek ízletesek, finomak, mindenkinek csak ajánlani tudom !
    Hétvégenként évek óta ott a helyünk !

  • Kedvesek voltak,kellemes környezet,nagy adag és finom ételek gusztusosan tálalva.


Értékeld Te is!

Vadász Csárda Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vadász Csárda Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.