Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 18:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket restaurant
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés
Rólunk:

1989-óta működő vendéglőnk családi vállalkozás. Az elmúlt években igyekeztünk kielégíteni vendégeink-barátaink kívánságait, és a jövőben is ezt szeretnénk tenni. Étlapunkon megtalálhatóak magyaros és tájjelegű ételek ezen kívül minden évszakban
konyhafőnökünk Gyüre Attila és csapata ajánlatai.

Természetesen a rendelkezésre álló anyagokból kívánságaikat teljesítjük.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.4
Összesen 21
5 15
4 3
3 1
2 0
1 2
  • Vadász Csárda Étterem

    Ehetetlen a kaja!Ezt nem szakács készíti az biztos!

  • Vadász Csárda Étterem

    Üdv mindenkinek! Ritkán posztolok hasonlót de itt le szeretném írni , hogy mi történt velünk húsvétkor Tápióbicskei Vadász étteremben! Posztoltam az oldalukra és azt azonnal törölték! Foglalásunk volt húsvétkor 12,30 kor! A család megrendelte az születésnapi ebédet, majd ehetetlen ételt kaptunk! Az étel nem volt megsütve, a krumpli olyan kemény volt mint a beton, a vegyes halászlében csak szálka volt, és egy darab sneci szelet , a kenyér több napos volt a deszert mállott kotyvaszt volt, a hús sületlen nyers volt, a mártás zsír volt stb! Majd a pincér többször elnézést kért és azt mondta, hogy az 1,3 részét nem kell kifizetni, és többször elnézést kért! Nagyon szégyelte magát! Majd hozta a számlát 22 ezer volt adtam 25 ezret Hívtam a tulajdonost és azt mondta, hogy a szakács reggel 6- óta dolgozik és fáradt volt! Annyi nem volt bennük az ehetetlen kaja után, hogy meghívjuk a családot és korigáljuk, vagy ezért nem kell fizetni! Azért írtam ide mert az oldalukról minden negatív kommentet törölnek! Óva intek mindenkit az étteremtől!Biztos van soknak jó emlékük az étteremről, de mi soha többet nem megyünk oda! Megosztásokkal több emberhez eljut ahogyan jártunk, és akkor más nem jár így!

  • Pestről max 1 óra, de megéri! Nagyon válogatós vagyok, keresem a jó helyeket, de ez az étterem lepipalja a legtöbb Pesti menő helyet:) Normális árak, jó adagok, szép tányérok, és minden finom, de nagyon!!

  • Visszajáró vendégek vagyunk, szeretjük a helyet

  • Kedves Vadász Csárda Dolgozói! Ma sajnos nagyon keserű szájízzel kellett távoznunk a kedvenc éttermünkből! Kezdeném azzal, hogy 2019.09.08-án 13.00 órára 5 főre rendeltünk asztalt, ami rendben is volt. Ellenben voltak zavaró tényezők, amik megkeserítették az Önöknél mindig hangulatos étel és italfogyasztást. A középkorú hölgy aki felvette az étel megrendelésünket, miközben mi rendeltünk ő valahol a távolban kalandozott és folyton elnézett a fejünk felett. Ez még nem olyan óriási nagy bűn, de illetlenség! Ha rendelést veszek fel akkor illik a vendégek felé fordítani a figyelmet, ez szerintem egy alap amit egy felszolgálónak tudnia kell! Azon kívül a legbosszantóbb az volt, hogy az általunk megrendelt ételre bizony közel 1 3/4 órát várni kellett, az okát nem tudjuk, de rettenetesen bosszantó és felháborító volt! A magam részéről még kértem elvitelre is ételt, de amikor fizettünk már jeleztem a hölgy felé, ha még nem készült el és most állnának neki akkor felejthetős a dolog, mert akikkel együtt ebédeltünk a vonathoz voltak kötve, nem volt mindegy mikor indulunk haza felé. A 'kedves' hölgy azt mondta nem tudja, majd megnézi. Elfelejtett visszajönni és jelezni, hogy mégis mire számíthatunk. Később jött a 'főpincér' kinek ismét szóltam, ő elment, megnézte, majd kis idő múlva egy helyes kislány már hozta is amit elvitelre rendeltem. Kérdésem a következő, miért kell 1 3/4 órát várni arra, hogy az ételt kihozzák az asztalunkhoz, miért kell a vendéget semmibe sem venni (ezt a hölgyre értem), mert a többiekkel nem volt probléma. Szomorú vagyok, mert egy számomra kedves helyen történt meg mindez! El lett rontva a születésnapi és névnapi összejövetelünk, melyet már régóta terveztünk! Remélem ezeket a sorokat olvassák a Vadász Csárda dolgozói is és elgondolkodnak rajta, hogy mi az amin egy kicsit változtatni kéne.


Értékeld Te is!

Vadász Csárda Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vadász Csárda Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.