Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló
Rólunk:

Éttermünk Pápa egyik legkedveltebb helyén, a Várkertfürdő épületében található, mely könnyen megközelíthető autóval, gyalogosan, autóbusszal. Önkiszolgáló éttermünk a fürdő területén, az uszoda és a thermál fürdő között helyezkedik el, melyet fürdőző vendégeink tudnak látogatni, míg A la Carte éttermünk mindenki számára nyitva áll.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 4
5 1
4 1
3 0
2 0
1 2
 • Július 27-én voltunk. Nagyon sokat kellett várni az ételekre, pedig alig volt vendég ebédkor. A pincérünk nem volt szakember, elfelejtette, összekeverte stb. Amikor rendeltünk a gyerekeknek egy kis ketchupot a hasáb burgonya mellé, akkor az csak fél óra múlva jött amikor már meg volt éve mindent.... Az ételek minősége nem volt rossz, de már nem volt jó kedvünk.

 • Várkert Étterem

  Szakmai kreativitás egyenlő a nullával.íazételekmegjelenése a 80-as évek,de abból is a gyengébb.Bődületesen nagy étlap.Itt és így az ételek nem lehetnek frissek.

 • Várkert Étterem

  A nagy érdeklődésre való tekintettel már 1héttel előre lefoglaltuk az asztalunkat.
  Mi 20 órára kértük,kb 1/2órát kellett várnunk, mivel nagyon sokan voltak.
  Szerintem ilyen esetben képtelenség betartani,hogy ne legyen 1 kis minimális csúszás.Addig feltaláltuk magunkat, átmentünk a thermál felőli rész társalgójába.
  Megérte ez a kis várakozás,mert az ételek és a kiszolgálás ugyan olyan príma volt mint máskor.Mi kisebb rendszerességgel ide járunk és mindig meg voltunk elégedve.
  Az ételek minősége,mennyisége és a kiszolgálás tekintetében is.
  Én csak gratulálni tudok az egész stábnak.


Értékeld Te is!

Várkert Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Várkert Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.