Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

A hagyományos magyaros ízeken túl az európai konyha ízeivel is találkozik éttermünkben. Csoportoknak előzetes bejelentkezés alapján Turistamenü.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.0
Összesen 4
5 0
4 0
3 0
2 0
1 4
  • Várkert Étterem

    A kiszolgálás, a felszolgáló kedves volt, hamar hozta ki az italokat. De az üres étterembe tértünk be és több, mint egy órát kellett várni a rántotthúsra és a marhapörköltre, a távozást fontolgattuk, mikor végre kihozták. Megfelelő adagot hoztak ki végül és az étel nem volt rossz, általános volt, az ára is (Bp-i) átlagos volt. Őszhatás: nem térünk be többet.

  • Várkert Étterem

    egy légy volt a levesem mélyén ,és meg volt főzve .azt mondta a pincér hogy kint is beleszállhat, de meg volt főzve a légy. és a pincér nem tudott pontosan visszaadni ezért elkezdett lármázni .

  • Szerencsére mi be se jutottunk, mert mikor mondtuk, hogy csak inni szeretnénk, a pincér otthagyott és csak félvállról motyogva közölte, hogy azt nem lehet!

  • Várkert Étterem

    A pecsenyehús mócsingos és büdös volt. A brassóiban indokolatlanul sok olaj volt, ami ehetetlenné tette. A pincér egy cetlire felírt listát hozott ki blokk helyett. Tipikus lehúzós hely.


Értékeld Te is!

Várkert Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Várkert Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.