Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 19:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló
Rólunk:

Ha szereted a kivételesen finom süteményeket, és a fantasztikus fagyit, el kell látogatnod hozzánk... vagy rendeld meg on-line ;)

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.6
Összesen 5
5 2
4 1
3 1
2 0
1 1
 • Nagyon finomak a sütemények! A puncs szelet a kedvencünk :)

 • A fagyi is finom volt, de a csupacsoki suti az mindent vitt, otthonra is vettunk parat.

 • Vén Duna Cukrászda

  Finom a fagylalt, fimom volt a sütemény, kellemes a terasz - de a kávéval baj volt: alaposan elégetett, hamu ízű volt (kétszer próbálkoztam, mindkettőt elégették), és vizes is volt, túl hosszú Noha (reklámjuk szerint) Manuel kávét szolgálnak fel, s a Manuel az egyik legfinomabb kávé a vilàgon, és a kávégépük is kiváló, egy LaCimbali, valami baj lehet munkamódszerrel. A legjobb típusú, jól beállított, stabil hőrendszerű kávégép a legjobb fajta kávéval se ad igazàn konzisztens eredményt: például màshogy dolgozik, ha egyik lehúzàs követi a másikat (sok a vendég), vagy ha csak szórványosan, néha csapolnak egy-egy presszókávét. Meg kellene kóstolnia a baristának, mit főz, és ha szükséges, akkor változtatni kell a munka menetèn, például a lehúzás előtt jóval hosszabb “fröccsöt” kiengedni - mert az elektronikusan beállított hőfok sajnos nem szentíràs, csak egy mankó, a kifolyt kávé hőfoka sokszor köszönő viszonyban sincs azzal, amit a gépen beállítottak, még a kegjobb gépeknél se, mert változik a használat sűrűsége, ráadásul változik az őrlemény minősége is (páràs, esős napok, forró, száraz napok, stb.) A hely kellemessége 5 csillag, a fagyi is annyi, a süti is. Sajnos a finom anyagból, jó géppel lefőzótt kávé csak maximum 2 csillag.

 • Vén Duna Cukrászda

  Finom sütemények, fagylaltok! Hangulatos hely, kedves kiszolgálás!

 • Vén Duna Cukrászda

  Amikor arra jártunk, ügyetlen voltam, ott maradt egy másik kártyám -- egy hétfői napon. Kedden telefonáltam, megvan a kártya, jeleztem, hétvégén tudok érte menni. Szombatra már nem volt meg -- valaki gondolt egyet és kidobta. Nem tudom, milyen értékelésre számított, amikor megtette...


Értékeld Te is!

Vén Duna Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Vén Duna Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.