Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: Zárva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Bakony-hegység közelsége és a Sokorói-dombság szomszédsága a különböző túrák megállóhelyévé teszik a VIATORt, ahol a természetjárást követően megpihenhetnek és élvezhetik a konyha remekeit.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 8
5 6
4 0
3 0
2 0
1 2
 • Viator Apátsági Étterem

  Nekem nagyon sok kellemes élményem van a Viator Étteremről 2015-2021 között, amikor fiam ott tanult a Gimnáziumban. Nagyon sokszor voltunk ott. Egy rendkvül igényes konyhája van, sok jó ötlettel és változással. A személyzet figyelmes és már ismerős is volt. Sajnos ez a kapcsolat nagyon megritkult. Kétségtelen idő kell ehhez az étteremhez, ez nem egy bűfé.

 • Viator Apátsági Étterem

  I was very disappointed.
  The restaurant was closed for technical reasons.
  It would have been appropriate for me to be notified by email.

 • Négyen ültünk be 2017 június 5-én kora délután. Rendelés: cappuccino, hosszú kávé tejjel, 2 limonádé. Rákérdeztünk, hogy szénsavval is tudják az utóbbit hozni,- természetesen, volt a válasz. Hosszú várakozás után hozták, és csak egy limonádét. Szóltunk, hogy kettőt rendeltünk. Mivel láttam, hogy a limonádé tetején ízlésesen jégkockák, menta levél, narancs, citrom karika úszkált (ez jó pont), ezért mikor kihozta a második limonádét, szívószálat kértem. Szívószálat, esetleg gyerekek használnak,-válaszolta kelletlenül. Akkor én még növésben vagyok válaszoltam, és ha lehet mégis kérnék, és a számlát is ha lehetne. 'Természetesen' szénsav nélküli volt, és még a fogyasztás után hosszú idő után még kétszer is kellett szólnunk, hogy fizetni tudjunk. Na ezért nem leszek híve a kötelező szerviz díjnak, mert ahol eddig tisztességes kiszolgálásban volt részünk, ott 15-20% borravalót adtam.


Értékeld Te is!

Viator Apátsági Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Viator Apátsági Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.