Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 18:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
4.7
Összesen 39
5 34
4 1
3 2
2 0
1 2
 • Zagyva Cukrászda

  0 csillag. Soha nem ajánlom senkinek. Esküvői tortánkat rendeltük tőlük, bordó-zöld torta helyett kaptunk egy narancssárga tortát egy 90-es évekbeli köves szalaggal. Nem azt kapod, amit kérsz. Ajánlom messziről elkerülni. Kompenzációt ígértek, majd se..et csinálva a szájukból ordibálva zavartak el.

 • Zagyva Cukrászda

  Az egyetlen és igaz házi krémes itt található! :D Az külön csodás, hogy a francia krémes is ugyanazzal a krémmel kapható, mint a sima és nem azzal a tojáshabos vacakkal, mint a legtöbb helyen. :)

 • Minis voltnuk a férjemmel. Lekezeloek es es aztbhittek jogy valaki sötét boru cigany. Hst ndmnminden cigsny , cigany... Mi normális eletet élünk. Ez a baj mindenhol , hogy aztvembert semjibe nrzik. A sütemények kivalok. Csak az emberek nemvaltoznak.

 • Zagyva Cukrászda

  A fagylaltjuk és a sütemények is nagyon finomak.
  Régóta járunk ide és az utóbbi időben
  - a kiszolgálás lekezelő stílusú. Mintha már azt éreztetnék a vevőkkel, hogy úgyis megveszed tőlünk mert mi vagyunk a legjobbak :(
  -telefonon egyáltalán nem elérhető

 • Kitünő hely és finom sütemények jászberényből járunk át családosan fiamnak az epres páromnak a csokis én pedig minden evő vagyok.


Értékeld Te is!

Zagyva Cukrászda

Zagyva Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.