Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 14:00 - 24:00 Mutass többet
Zene típus:
Blues/Jazz, Alternatív
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A nyitva tartás a programok és az időjárás függvénye!

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.1
Összesen 7
5 3
4 1
3 0
2 0
1 3
  • 360 Bar

    Felszolgálás nagyon jo udvariasak es kedvesek a felszolgalok, az italok a mesze legjobbak egesz budapesten, talan itt dolgoznak a legjobb bartenderek! Egyik legjobb skybar Budapesten

  • 360 Bar

    A Google szerint a bár hírneve kiváló, ezért estére asztalt foglaltunk. A városra nyíló kilátás fantasztikus, és az italválaszték változatos. A pozitívumok felsorolása itt azonban véget is ér. A felszolgálóknak lövésük sem volt a saját italaikról, meg úgy általában az italokról, mivel többségüket csak néhány napja vették fel - nyilvánvalóan tapasztalat és betanítás nélkül. A koktélok körülbelül 80%-ban jeget tartalmaztak, és a maradék lehetett talán a tényleges ital. Mikor udvariasan jeleztük, hogy nem stimmelnek az arányok, a pincér be akarta bizonyítani nekünk, hogy ez miért van teljesen rendben, ezért be kellett hívni a menedzsert, aki aztán megoldotta ezt a hihetetlenül bonyolult szituációt. De ezzel nem ért véget a kínos helyzetek sora. Fizetéskor az egyik pincér - valószínűleg sértve érezhette magát - agresszíven, udvariatlanul viselkedett, ami teljesen elfogadhatatlan és komplett szereptévesztésre utal. Újra a menedzsert kellett hívni, aztán távoztunk. A bárban valóban van potenciál, de ha képzetlen, proletár mentalitású a személyzet, akkor a hely sosem lesz vonzó. Emiatt egyáltalán nem tudom ajánlani a bárt, ha kikapcsolódni vágysz, menj máshová.

  • Finom es szép koktélok,jo ez a Igloo otlet is :) egyedi. Mi minden nyaron (es telen) ellatogattunk :) es persze a kilátás sem utolsó. Csak ajanlani tudom!

  • Pincérek flegmák, lassúak, nem figyelnek, csak lődörögnek. Helyhez méltatlanul egy kinyúlt szar pólóban flangálnak, beszélgetnek. Az étlap nevetséges, a kaja kritikán aluli és nem olcsó. Az egész max arra jó felmész iszol egy fröccsöt szétnézel és kész. De ha asztalt foglalsz min. fejenként 5000 a fogyasztás.+ kötelező szervízdíj.

  • Undorító az üzletpolitikátok. Miért feltétele az asztalfoglalásnak az hogy fejenként 5000 Ft értékben KELL fogyasztani. Értem hogy van minimál fogyasztás de ez sok. Ha 4 en elmegyünk akkor min 20 e Ft ot ott kellene hagyni. Ez gusztustalan.


Értékeld Te is!

360 Bar

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

360 Bar

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.