Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Szeretettel várjuk Budapest egyik leghíresebb vendéglőjében!
Éttermünk a belvárosban a Kálvin tér és a Jogi Egyetem között, a Kecskeméti utcában található.

Családias légkörben megtalálja a magyar konyha remekeit, és üzletünkre jellemző specialitásokat.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.9
Összesen 11
5 6
4 0
3 3
2 2
1 0
 • Autentikus külső mellett kielégítő választék, igazi különlegességekkel tűzdelve, mint a bárányleves, mely fokhagymával, citrommal és kérésemre hegyes erős paprikával szervíroztak. A gulyásleves is kiváló volt.

  Árak kedvezőek, a kiszolgálás udvarias és profi, az ételek pedig kellő időben kerültek az asztalra, megfelelő hőmérsékleten.

  Biztosan visszatérek és megkóstolom a Szegedi halászlevet is!

 • Miért hiányzik az étlapról e nemes Hely egykori Legendáriuma? A csodás sült, a gömbölyded szeleteket kínáló fokhagymás ürücomb? Biztos meg van még valahol a Vendéglő recept tárában, érdemes lenne nem elfeledni! Kb. 20-25 évvel ezelőtt, anno sokszor előfordult, hogy többszáz km-t utaztam, csakhogy élvezhessem az ízeit! A mostani kínálat is ínycsiklandozó! Alig várom, hogy kipróbáljam! Folyamatában végig eszem az étlapotokat, az biztos! De az a mennyei ürücomb, az hiányozni fog! Az Alföldi mindig is egyike volt azoknak a kevés Belpesti éttermeknek, ahova egyáltalán érdemes betérni!

 • Alföldi Vendéglő

  A feleségem és én a közelmúltban utaztak Budapesten, és hirtelen rájöttem, hogy a tárcámat ellopták. Természetesen rendkívül ideges voltam, és elkezdtem felhívni hitelkártya-társaságaimat a kártyák visszavonására. Aztán a feleségem hívást kapott a hoteltől. A recepciós igazgató elmondta neki, hogy egy férfi megtalálta a tárcámat, és felhívta a szállodát. Azt mondta, hogy helyi étteremmel büszkélkedhetett, és ott tudtam visszakapni a tárcámat.

  Mondanom sem kell, gyorsan felugrottam a fülkére, és eljutottam az étterembe. Ott találkoztam a tulajdonosával, aki kezemben tartotta a tárcámat. Az utcán találta. Nem ellopták. A zsebemben esett ki, amikor kiszálltam a fülkéből. Megkérte tőlem, hogy menjek át a pénztárcán, és győződjön meg arról, hogy minden ott van (mivel eltávolította a tartalmat, hogy meghatározza, hogyan kell kapcsolatba lépni a tulajdonosával). Minden, beleértve a tisztességes pénzmennyiséget, minden jelen volt és elszámolásra került. Megpróbáltam pénzt adni neki jutalomnak, és ő nem fogja megtenni. Csak azt kérdezte, hogy a feleségem és én vacsorázzunk az étteremben. Természetesen mi voltunk és remek volt. De a kulináris élelem elárasztása a tulajdonos jellege volt. A világnak szüksége van több emberre, mint ő. Még egyszer köszönöm.

 • Mindenki agyon dícséri és végül ad neki 2-3 csillagot. Nem értem. Én adok ötöt, mert szeretem az atmoszférát és az ételeiket is, sokkal jobban, mint a sikimiki luxushelyeket.

 • A világ legjobb Cézár salátája itt kapható! Az extra bárány leves pedig pont olyan, ahogy nagyanyáink készítették. Fantasztikus családias kiszolgálás.


Értékeld Te is!

Alföldi Vendéglő

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Alföldi Vendéglő

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.