Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

1800-as évek óta üzemelő tradícionális magyar konyha, élőzenével és a múlt század hangulatával.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.7
Összesen 13
5 5
4 4
3 1
2 1
1 2
 • Kehli Étterem

  A termek szűkek. Az ételek drágák. A házi szörp íze förtelmes. Az adagok kicsik. Fogas helyett ruhatár van. Amikor el szerettem volna menni, a ruhatáros nem volt a helyén.

 • Kehli Étterem

  Az itallapon miért nem szerepelnek sehol a bor árak?

 • Kehli Étterem

  Hangulatos,szép étterem itt valóban finoman főznek de csak sznob milliomosoknak tudom ajánlani!
  Az árak a csillagokban járnak! A cigányzenészek nem kispályások a borravalóra hajtás terén! A sramli zene sokkal jobb volt régen!

 • Kehli Étterem

  Figyelmes udvarias kiszolgálás, már az ajtóban fogadtak minket. Magyarországi inyenctálat rendeltünk, hozzá finom borral. Az étel finom volt, hozzáértő kezek közül került ki. A cigány zene kellemes hangulatot biztosított. Köszönjük.

 • Barátaink 14 órát utaztak Hannover-ből hogy a kisgyerekük születésnapját itt ünnepeljék. 90 perccel a megrendelés után a pincér bejelentette, hogy a gyerek rendelése törölve lett valami félreértés miatt. Mondtuk, hogy rendben, előfordul, hozzon egy tányér hasáb burgonyát vagy valamit. Azt mondta minimum még 40 perc. Megértem, hogy valakinek rossz napja van meg azt is hogy néha egyszerűen minden rosszul sül el. De ennek a pincérnek nem csak egy rossz napja volt. Ő egyszerűen egy rossz indulatú ember. Rossz szakmában dolgozik. Börtönőrnek kéne mennie, ahol kiélhetné a személyes nyomorúságát. A cégre nézve iszonyú rossz fényt vet egy ilyen alkalmazott. Erre a viselkedésre egyszerűen nincs mentség még a legnagyobb megértéssel sem. Szégyen gyalázat az étteremre nézve.


Értékeld Te is!

Kehli Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kehli Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.