Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 23:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Pizzéria, Hamburger
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Arizóna Pizzéria és Hamburgéria.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.9
Összesen 14
5 9
4 1
3 0
2 1
1 3
 • Arizona Pizzéria

  3-4 weboldal, mind azonos címmel névvel elérhetőséggel ellátva. Minden oldalon különböző árak ugyan arra a pizzára, semmilyen méretbeli választási lehetőség se az ár se a termék mellett. Rendelést követően a futár kiérkezésekor már 25%-al drágábban vehető át az étel. Természetesen a futár "Én csak futár vagyok" címen nem tehet semmiről, az étterem meg érdemleges magyarázatot nem képes adni, hogyan lehet az, hogy nem a megjelölt áron adja a rendelt ételt. Természetesen 1,5-2 órás várakozást követően. Magyarországi törvények szerint, a feltüntetett áron köteles az eladó a vevőt kiszolgálni, és nem mellesleg a Magyarországon jelenleg forgalomba lévő legnagyobb pénznemnek "20000 ft-os" megfelelő váltó pénznek kell lennie mint a futárnál, mint az étteremnél. Ne ők döntsék már el, hogy mennyi jattot kell kapnia arra hivatkozva, hogy nem tud vissza adni!!!! Ami itt rendszeresen előfordul. Megérdemlik hogy az emberek jó messzire elkerüljék.

 • Arizona Pizzéria

  Pozitívum: Kedves volt a felszolgáló hölgy. Egész szép az étterem környezete.

  Negatívum: Az étel biztos vagyok benne, hogy előre készített volt (carbonarat ettem) sejtésem alapján talán már 1-2 nappal előre készíthették és újra melegítve kaptam meg, így is hosszú várakozás után. Mire kiért hozzám már alig volt mondható langyosnak is, az ízvilág talán nem lett volna rossz, de hozzávéve a tényt, hogy némelyik tészta szál is már-már száraz volt egy borzasztó gasztro élményt adott.
  Ezt követően kértem volna a számlát, mire azt mondta a felszolgáló úr, hogy azonnal intézi, ugyanezzel a lendülettel elment beszélgetni, majd asztalokat törölt, de a számlával kapcsolatban nem szólt senkinek se.
  22 perc (!) várakozás után érkezett meg az eredeti felszolgáló hölgy állítása szerint akkor sikerült bárkinek is szólnia neki, hogy fizetni szeretnék. Őszintén azon gondolkoztam, hogy fizetés nélkül távozzak-e, mert mindent számításba véve, nem ért meg ez az étkezés egyetlen forintot sem.

  Ez volt a második borzasztó élményem az Arizona Étteremben, többé nem fogok beülni és igyekszem ajánlani az ismerőseimnek is, hogy ne tegyék.

 • Az ételek nagyon finomak, a kiszolgálás nagyon kedves és precíz, én mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • A barátnőmmel voltunk ma este itt, hogy eltöltsünk egy kellemes vacsorát, ami a 2 pohár bor megérkezésésig tartott. A barátnőm gyros tálat rendelt sült krumpli nélkül, az eredmény egy nagy tányér barnás színű káposzta és pár falat száraz, újramelegített csirkehús, de ez még mind semmi, az általam kért fish&chips ételemhez képest, ahol az egyik hal teljesen jéghideg és NYERS volt. A hab tortán, hogy mikor ezt jeleztem a pincérnőnek, annyit mondott, hogy megjegyezte a problémát, de még csak bocsánatot sem kért a kellemetlenségért!
  Fizetésnél hiába jeleztük előtte, azért megkérdezte a hölgy, hogy minden rendben volt-e, pedig közelről látta a hatalmas nyers halcafatot...
  Sajnálom, de többet biztosan nem jövünk!!

 • Arizona Pizzéria

  eleg sokat jarunk ide egy baratnommel miota ott van egy magas pincerfiu aki kicsit feledekeny de a kinezete kompenzalja ezt


Értékeld Te is!

Arizona Pizzéria

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Arizona Pizzéria

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.