Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 24:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 5
5 1
4 2
3 0
2 0
1 2
 • Arizona Steak House

  Lassú kiszolgálás, több, mint 1 órás felszolgálás, kis adag étel, flegma, bunkó pincér. Nem egy tálon hajszál, valamelyik tányér durván megvolt csorbulva, míg az egyik desszertről félretájékoztattak minket. Hab a tortán, hogy köröm méretű tojáshéj volt a desszertben. S nem utolsó sorban a számon kérő hangsúly volt a végső löket, amivel VISSZAHÍVTAK (!!!) az utcáról, mikor már mentünk volna el. Bunkó, számonkérés történt EGYETLEN bocsánatkérés nélkül. Nem szoktunk panaszkönyvbe írni, ezek előtt az események előtt nem hittük volna, hogy most fogjuk használni a vendég könyvet. Nem ajánlom!!!!

 • 5 csillag!

 • Arizona Steak House

  Tíz évvel ezelőtt ebben az étteremben töltöttem egy kellemes vacsorával egybekötött estét azzal a lánnyal, akivel most (2011.06.11.) azért tértem vissza, hogy a vacsora végén megkérjem a kezét. Az ötlet akkor még romantikusnak tűnt. Minden volt, csak romantika nem. Ahogy saját magát leírja a hely ezen az oldalon „egyedi az atmoszféra”, hát abban nem volt hiány. Sajnos már kikértük az ételt mire ráébredtünk, miért távozott oly hirtelen az egyetlen vacsorázó kisgyermekes házaspár. Az éttermet egy félmeztelenül dühöngő részeg horda birtokolta, a pincérek fásult beletörődöttségével. Időnként felborult egy két bútordarab. Alkalmanként magányosan, néha alkalmi tulajdonosával együtt, amennyire ki lehetett venni a hangokból egy kép is leesett a falról. Időnként ocsmány szavakat kiabáltak egymásra. Felváltva a mosdó felé sétálva pálinkagőzben úszó szemükkel mértek végig bennünket, akiknek már csak egy célja volt mielőbb legyűrni az elénk tett ételt. Az utolsó falatoknál kértem a számlát, remélve, hogy ottlétünk utolsó perceiben nem leszünk a néhány kupica pálinkától felbátorodott társaság céltáblája.
  Sajnálom, hogy el kellett mennünk. Szívesen maradtunk volna még nosztalgiázni, pénzt költeni, még ha nem is annyit mint a hangoskodók.
  A helységből távozva csendesen emlékeztünk meg erről a helyről, ahová nem is olyan rég még a hét közepén be kellett nézni, ha hétvégére helyet szerettem volna foglalni. Erre már nincs szükség. Talán más is járt már hasonlóan.
  A lánykérés végül egy közeli étterem hangulatos kert helységében történt meg.


Értékeld Te is!

Arizona Steak House

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Arizona Steak House

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.