Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
1.8
Összesen 4
5 0
4 0
3 0
2 3
1 1
 • Avasi Söröző

  Az étel finom, de... Az asztalok morzsával tele voltak, az evőeszközök hiányosak voltak. A pult mögött fúrták a falat, olyan volt mintha valami építkezésen ebédeltünk volna. A pincérek figyelmetlenek: pakolgattak, beszélgettek. Egy órát vártunk, ameddig ételhez jutottunk, pedig senki nem volt rajtunk kívül. Már azt éreztük, hogy zavarunk...megint. Többet soha!

 • Avasi Söröző

  Az étteremben csak az italunkat tudtuk kikérni, amelyet 20 percig nem sikerült kihozni, így eljöttünk.

 • Avasi Söröző

  Pár éve osztálytalálkozónk volt itt. A kiszolgálással nagyon nem voltunk elégedettek, mivel az A menüt elfogyasztók mikor végeztek, akkor hozták a B menüt... és ez így ment tovább a D menüig. Desszertnél ugyanez volt a helyzet. Kiábrándító volt a fagyikehely, ami egy műanyag dobozos jégkrém volt. Mivel esküvő volt a felső emeleten, ezért (?) egy jó órás késéssel kezdték a felszolgálást. 11-kor pedig már kipakoltak minket, mert zárt az étterem.

  Mikor "magánemberként" újra próbálkoztunk sem voltunk oda az ételekért.
  egyetlen értékelhető ételük van, a krumplilángos, azt viszont eléggé drágának tartom, hiszen alig van benne alapanyag.

 • Avasi Söröző

  Az étterem különtermében rendeztük meg édesanyám 70. születésnapját. Előre lefoglaltuk a helyet és megbeszéltünk a menü részleteit. Sajnos nem voltunk elégedettek mert az ételek minősége és mennyisége nem volt megfelelő. Az ételek szárazak voltak és mennyisége sem volt elegendő. A különterem nagyon hangulatos volt de látva, hogy senki nem lakott igazán jól kicsit kellemetlenül éreztük magunkat a meghivott vendégeink előtt. Tervbe volt, hogy későbbiekben fiamnak is esetlegesen itt tartanánk a ballagását, de mivel nem voltunk elégedettek máshol kell keresnünk.


Értékeld Te is!

Avasi Söröző

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Avasi Söröző

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.