Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 21:30 Mutass többet
Konyha típus:
Kínai
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

“Kínai étterem még nem nézett ki ilyen jól” (Index.hu - Kalas Györgyi)
“Alig egy hónappal az első után máris itt a második bisztró, ráadásul ez nem hogy nem kicsi, de egyenesen egy hatalmas, kétszintes étterem a Vámház körúton. Miután nemrég próbáltam ki a Biangot, az ételek magas színvonala nem volt akkora meglepetés, így másodszorra inkább a dizájn vett le teljesen a lábamról. Még akkor is, ha az étterem második szintje tulajdonképpen egy ablaktalan hodály, de olyan zseniálisan néz ki az egész, mint egy zsák pénzből összerakott Alibaba reklám.”
“Az ember zsinórmértéke a föld, a földé az ég, az égé a tao, a tao mértéke önmaga. A honi kínai gasztonómiáé pedig Wang mester” (We Love Budapest - Kollár Bálint)
“Megnyitott a beígért második hely a Vámház körúton, nagyobb vendégtérrel, bevállalósabb belső térrel és a korábbihoz képest duplájára dagadt étlappal. Utóbbi miatt kicsit bizalmatlanabbul ültünk be, mint első alkalommal, de a vacsora végére kiderült, hogy fölösleges volt az aggodalom – a kirendelt fogások legnagyobb része hozta az elvárt szintet.”
“A kínai (leginkább szecsuáni) gasztronómia egyik legismertebb hazai képviselője, Wang Qiang a pesti belvárosba is elhozta hazája tradicionális receptjeit, amivel végre értelmezhető konkurenciát mutat a magyaros ízvilágra hangolt kínai büféknek.” (Portfolio.hu - Orosz Márton)

Mutass többet

Értékeld Te is!

Biang Bisztró

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Biang Bisztró

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.