Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 01:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetiségi, Sushi
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

A világ legismertebb "új stílusú" japán konyhája Budapesten.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
 • NOBU Budapest

  Hamarosan elmegyek, nem ettem még igazán finom sushit sehol. a töltelék jellegtelen és kevés mindenhol és az egész sushi nem más mint halizű rizs. Remélem itt nem így lesz. Nagyok az elvárásaim tudom.

 • NOBU Budapest

  Nagyon kíváncsiak voltunk a Nobura. Akciós ebédmenüre neveztünk be, gondoltuk, ebből meg tudjuk állapítani, hogy megéri-e az árát, érdemes-e rá áldozni, ha japán ételeket szeretnénk enni.
  A miso leves és a Bento Box-ban kínált japán-perui fúziós költemények elképesztőek voltak.
  Minden finom volt, friss, és ötletes. A tálalás szép. A kiszolgálás pedig osztályon felüli. A pincér vidám volt (ez alatt azt értem, hogy nem a sajnos oly megszokott faarcú, menjen már innen a vendég típusú, hanem kedves és kedélyes), sokszor odalépett hozzánk, és valóban érdekelte, hogy ízlik-e, esetleg segíthet-e bármiben, válszolhat-e a kérdéseinkre, hozhat-e valamit. Valóban az volt az érzésem, hogy ha valamivel gondom támadna, akkor megoldaná, szóval nem éreztem volna magamat kellemetlenül, szólni valamiért. De nem volt miért, mert a hely nagyon, nagyon jó.
  Ide elmenni nyilván nem olcsó mulatság, de érdemes rá spórolni!

 • NOBU Budapest

  Régóta szerettünk volna elmenni a Nobuba és múlt héten alkalmunk nyílt rá. Rákészülve mentünk, jól megtömve a pénztárcánkat, biztos, ami biztos alapon.

  Az volt az érzésem, hogy a szállodában egy pici másik országot pottyantottak le.

  Hangulatos világítás, rendkívül megnyerő, kiváló nyelvtudással rendelkező, mosolygós pincérek. Sok külföldi természetesen....

  Az ételek a japánoknál megszokott egyszerű, de kiváló, friss alapanyagokból készültek. Az én választásom a Squid Pasta with Light Garlic Sauce-ra esett (tintahal fokhagyás mártásban), ami nagyon finom volt, a szusik szintén finomak voltak, borválasztékuk szintén jó.

  Összefoglalva nagyon kellemes hely, finom ételekkel, és a végén meglepődtünk, hogy az ár is megfizethető.


Értékeld Te is!

NOBU Budapest

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

NOBU Budapest

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.