Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:30 - 23:30 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

….Egy olyan elképzelés megvalósításán dolgozunk nap, mint nap, ahol a meghittség, a gondoskodás hangulata találkozik az izgalmas gasztronómiai íz élményekkel. A Bori Mami egy kulináris kapcsolat vendég és étterem között. Szezonális, helyi eredetű alapanyag forrásokból alkotunk, ezzel is szem előtt tartva a tudatosságot. Fontosnak tartjuk, hogy helyi kézművesektől is vásároljunk, ezzel támogatva a fenntarthatóságot családi gazdaságoknál. Hiszünk az odaadó vendéglátásban, a tökéletes alapanyagokban, hogy különleges élménnyé varázsoljuk az itt eltöltött időt.

Legyen a vendégünk, várjuk szeretettel!
Bori Mami

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
2.8
Összesen 13
5 5
4 1
3 0
2 1
1 6
 • Bori Mami

  Színvonalas, jó étterem. Udvarias volt személyzet, ízletes étel, nívós a környezet.
  Kicsit magas az árfekvése, de mindent egybevetve jó szívvel ajánlom másoknak is.
  Külön köszönet azért, hogy az étteremben felejtett, számunkra fontos iratot megtalálták, megőrizték és - kérésemre - postán utánam küldték.

 • Bori Mami

  Kedves kiszolgálás, minőségi ételek, pazar környezet. Igazán extra!

 • Bori Mami

  Tiszta szégyen!
  Nem szokásom sem urizálni, sem pedig flancolni, de a múlt héten, amikor olyan hideg volt, és sétáltam a városban, úgy gondoltam: Ennyit megengedhetek magamnak, beülök a nagy hidegben egy jó pohár borra, és megvacsorázok.
  Nos: megbántam!
  Az úriasnak tűnő helyen, az orrát fennhordó pincér olyan bort töltött a poharamba, aminek semmi íze nem volt, és elgondolkodtam rajta, hogy biztosan bort töltött-e nekem (de láttam az üveget, amiből töltött), vagy inkább ásványvizet!:(
  A vacsora pedig: lassan készült el, hideg volt (mintha nem lenne friss), és a Tesco-ban ízletesebb gyorsételeket lehet kapni, mint amit ebben az étteremben felszolgálnak!

 • Bori Mami

  Ehetetlen volt az étel, és vissza is kellet küldenünk. Szégyelhetik magukat az üzemeltelők, hogy ilyen rossz minőséget nyújtanak kimagasló áron! Nem ajánlom senkinek! Nagyon nagy csalódás!

 • Bori Mami

  „Vendégmunkásként”, egyedülálló férfiként munkásszállón nem erősségem a főzés, de azért nem kicsit szeretem a hasamat! Tekintettel arra, hogy amióta Gyöngyös környékén vagyok lassan végig ettem a környék összes éttermét, eljutottam ide is! Nos: semmi pozitívat nem tudok írni, negativitásban pedig inkább visszafogom magam! Legyen elég annyi: az étel silány minőségű, és ízetlen, az árak pedig egyszerűen: HOLLIBIRISEK!!!


Értékeld Te is!

Bori Mami

Bori Mami

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.