Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Ételbár, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz

Értékelések

Értékeld Te is
1.3
Összesen 3
5 0
4 0
3 0
2 1
1 2
 • Igaz mások üzemeltetik ezt a helyet, amint később ki is derült. A kiszolgálás nagyon lassú. A megrendelt ételre harminc ötpercet kellet várni. Az előző tulajnál max tizenötperc volt a legnagyobb forgalomban is. Most három asztalnál voltak. Végre kihozták a megrendel ételt. Megszokásból rendeltünk mivel mindig nagyon finom volt. Az egyik étel épp ,hogy ehető volt , a másik az katasztrófális . Az ment vissza ahogy érkezett. Az étel készítéshez szerintem messze állnak. Nekik kellene fizetni ,hogy valaki meg eszi -e az ételt. Ha lehet ide SENKI ne térjen be. Ha mégis akkor lett egy JÓ TAPASZTALATA.

 • Buci Borozó

  Tegnap tértünk be, természetesen az ember alapból nem vár sokat a "rablósor" egységeitől, de azért...

  A tisztasággal nem igazán volt baj - bár a mellékhelyiséget nem használtuk, így azt nem tudom milyen -, a felszolgálás gyors és pontos volt - bár kicsit rámenős.
  Az első elgondolkodtató dolog az volt, amikor rendelésnél megkérdezték, hogy hány dkb sültkumplit kérünk köretnek. Aztán amikor a megrendelt ételt egy agyonhasznált sárga műanyag tálon hozták ki. Ezt fokozták azzal, hogy a rendelt "pizza" alá már tényér sem jutott, csak ócska papírtányér.
  Az ételek: a frissensült valószínűleg az infralámpa alól került ki, talán annyi szerencsénk volt, hogy viszonylag korán érkeztünk, így nem volt ideje túl sokat aszalódni ott. Az íze nem volt annyira vészes, hozta egy átlagos egyetemi büfé délután 4 órás szintjét.
  A fő dobás azonban a "pizza" volt. Ugye erre mondják azt, hogy elrontani nem lehet, max több sajt és hosszabb sütés kell neki. Ünnepélyesen jelentem, sikerült. Nem kicsit.
  A mexikói pizza a következő volt: ultravékony vacak tészta, rommá égetve.
  Vörös bab helyett - ugye, ez kéne hogy legyen a mexikói - csak a hitvány gyöngybab jutott, az viszont kezelhetetlen mennyiségben. Az alapszószt én nem érzékeltem a pizzán. A szalonnával nem lett volna túl sok baj, az még ízletes is volt rajta. A "sajt"... talán a Tecskó akciójában árulnak ilyesmi ízű vackokat növényi trappista névvel 600Ft/kg áron, de hogy a mozzarellához semmi köze nem volt, az tuti. Ráadásul a szalonnazsírral elegyedve a sütés után csak egy gusztustalan, híg, folyós, rosszízű trutymót képezett a pizza tetején.
  Megettük, mert éhesek voltunk, de hogy menekültünk onnan, mielőtt még egy desszertet is ránk sóznak, az tuti.
  Összességében:
  Egy átlagos, 8. kerületi kínai büfé lenyomja őket a 350Ftos menüvel.
  Éttermi árat kértek egy strand szintű felszolgálásért, tálalásért, és minősíthetetlen ételekért.

  Az egészben csak az a szomorú, hogy a köztudottan turistaparadicsom Badacsony közepén volt ez az élmény, és nem az Alföld mindentől elzárt tanyavilágában, ugyanis ezzel építjük az országimázst a legjobban. Mert én legközelebb át fogok ülni a szemközti étterembe, és teszek rájuk, de a külföldi az országba nem fogja betenni a lábát, mert úgy megy haza, hogy itt átverték, és ez az országban a vendégszeretet.

  Senkinek nem ajánlom a helyet, az üzemeltetőnek pedig szemlélet és szakács váltást javaslok.


Értékeld Te is!

Buci Borozó

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Buci Borozó

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.