Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 15:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Gyorsétterem
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A hatalmas üvegfelületekkel rendelkező Campus Étterem a Szolnoki Főiskola Campusában, a város legnagyobb zöldövezetében, a Tiszaligetben található. Az étterem egész évben nyitva áll mind a főiskola hallgatói és dolgozói, mind a nagyközönség részére egyaránt.

A modern, világos, letisztult megjelenésű étterem kiváló helyszínt biztosíthat rendezvények lebonyolítására 200 főig, de lehetőség van akár 800 fő egyidejű étkeztetésére is, az épület Aulájában. A Campus által körül ölelt, rendkívül hangulatos terasz még vonzóbbá teszi a helyszínt, ahol akár szabadtéri összejövetelek, esküvők szertartások megtartása is lehetséges. Az épület szomszédságában több mint 100 ingyenesen igénybe vehető parkolóhely biztosított a hozzánk érkezők számára.

Készséggel állunk rendelkezésére jegyespároknak esküvői menü összeállításában, kiválasztásában, a terem elrendezésében, valamint egyéb színvonalas esküvői szolgáltatók ajánlásában. A rendezvények sikeréhez a modern környezeten felül, a szakképzett és udvarias személyzetünk is hozzájárul.

Mutass többet

Értékeld Te is!

Campus Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Campus Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.