Töltés
Asztalfoglalás Éttermeknek Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 10:00 - 21:00 Mutass többet
Felszereltség:
Melegétel, Kártyás fizetés
Rólunk:

A City Pan Fish & Chips Szeged belvárosában, a Nagyáruház Passzázs során várja vendégeit. Frissen sült halak és piték; krémlevesek és angol desszertek.

Egy kis történelem…..
Az angolok egyik nemzeti étele a Fish & Chips. Minden főutcán található legalább egy „chippy”, ahol árulnak frissen sült halat és krumplit.
Az első Fish & Chips boltok az 1860-as években nyíltak meg Londonban és az ország több pontján. Az Egyesült Királyságban ma már mintegy 10.500 Fish & Chips üzlet van, amelyekben évente közel 229 millió adag halat készítenek.
A Fish & Chips kultikus ételnek számít a szigetországban. Titka a friss alapanyagokban és a ropogós, kiváló sörtésztában rejlik.

Filozófiánk
Nem titkoltan azzal a céllal is nyitottuk meg haléttermünket, hogy étlapválasztékunk tekintetében elszakadjunk a mostani gasztronómiában uralkodó „gyorséttermi sablontól”. Mi (a hagyományos gyorséttermekkel ellentétben) igyekszünk friss, elsősorban magyar nyersanyagokból készülő egyedi ételekkel színesíteni étlapunkat, illetve kizárólag kiváló, ellenőrzött minőségű húsokkal és alapanyagokkal dolgozunk.
Így fogalmazódott meg mottónk is: ”gyorsan, finomat, egészségeset”.
Nem titok, hogy az északi népek - kiváltképp a tengerpartok lakói - jóval hosszabb életet élnek, mint mások. Amennyiben hihetünk a statisztikai adatoknak Finnországban és Svédországban közel nyolcszor annyi hal fogy évente, mint hazánkban. Sajnos Magyarország az európai átlag mögött is elmarad, hiszen az osztrákok vagy a lengyelek is több, mint háromszor annyi halat fogyasztanak, mint mi.
A tradicionális angol Fish&Chips-en kívül igyekszünk teljesíteni különleges igényeket is. Ilyen a kifejezetten a gyerekek számára készített gyerekmenünk, a grillezett natúr húsaink, salátáink stb.

A csapat

Haléttermünk vezetője 6 éves Angliában szerzett fish&chips vendéglátói, menedzseri tapasztalataira alapozva körvonalazódott ki gyorséttermünk ötlete, hogy megismertessük a szegedi fogyasztókkal is ezt a nem csak finom, hanem egészséges ételt. Vezetőnk alapos tapasztalattal és referenciával rendelkezik az angol, tradicionális konyha területén is.

A csapat további tagjai vendéglátóipari szakemberek, akik lelkes, kreatív és nem utolsó sorban a szakma iránt elkötelezett fiatalok.

Szeretnénk elérni, hogy haléttermünkbe való betérése egy kellemes élmény legyen és egy olyan helyet hozzunk létre, ahol nem csak finomakat lehet enni, de a vendég jó szívvel vissza is tér.

Szeretettel várunk mindenkit, próbálják ki Fish & Chips különlegességeinket és egyéb finomságainkat!

Mutass többet

Értékeld Te is!

City Pan Fish & Chips

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

City Pan Fish & Chips

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.