Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 21:00 Mutass többet
Felszereltség:
Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
3.5
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
 • Dock Cukrászda

  Kedves Ischin01!
  véleményét elolvasva ön egy igen arrogáns és bunkó alak! pénzzel szennyezett kéz? Miétr, ön nem fogja meg utána a mocskos kezével, amivel mellesleg a pénzt is taperolta? És a tölcsérről csak annyit, hogy minden alkalmazottnak tulajdon joga azt eldönteni, hogy hogyan fogja meg és én ahányszor ott voltam mindíg láttam, ha elment valahova utána mosott kezet! Úgyhogy ezt a fiktív és színvonalon aluli állítást én megcáfolom! Szerintem remek a kiszolgálás és kedvesek az alkalmazottak is valamint ha kérdezek valamit kedvesen és szívélyesen adnak rá választ! Én mindennel meg viltam elégedve, főleg a finom sütikkel, mert eddig itt ettem a legjobbakat, További sok sikert a helyhez és ne foglalkozzanak az arrogáns emberekkel!
  Üdvözlettel: egy elégedett vásárló

 • Dock Cukrászda

  A fagylaltos pultnál a kiszolgálás modortalan és felháborító!
  A fagylalt kimérése és a pénz kezelése a higiéniai előírások súlyos megsértése mellett történik.
  A kiszolgálás úgy történik, hogy a személyzet a fagylalt tölcsért a pénz által szennyezett kezébe veszi és így helyezi utólag szalvétába.
  Amikor a fenti higiéniai előírások súlyos megsértésére felhívtam a kiszolgáló figyelmét, az „elnézés” helyett a hölgy modortalanul reagált és közölte, hogy a kimérést másképp nem tudja megoldani és többször rákérdezett, hogy végül óhajtok vásárolni, vagy nem (jelezve ezzel, hogy a megjegyzéseimmel ne „fárasszam” és ne raboljam az idejét) mert erre nem ér rá, más feladata is lenne. Ez felháborító!
  Remélem a fentieket a cukrászda vezetője is olvassa, és megteszi a szükséges intézkedéseket.


Értékeld Te is!

Dock Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Dock Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.