Információk
Vegyünk egy országot Európa közepén és ennek legrégebben lakott területét. Adjunk hozzá Bükköt, Zemplént, Tokajt, Tiszát. Szórjuk meg gazdagon olyan kreatív emberekkel, akik észreveszik a lehetőségeket és merik is használni azokat. Ízlés szerint jöhet még némi innovatív szellemiség, csipetnyi lázadó hajlam és bátorság. Mi így főzünk.
A Dűlő abszolút teret adva a kistermelők – egyúttal a térség – javainak, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a magyar konyha alapanyagaiban legyen meghatározó karaktere a világ gasztrokultúrájának, ne poros receptjeiben… Nincs is nehéz dolgunk, hiszen több száz őstermelő és kézműves borászat színesíti az így sem fekete-fehér tájegység életét. Velük szorosan együttműködve hozzuk el nektek azt az élményt, melyet a vidék ízei táplálnak, és a város forral össze – nálunk, a Dűlőben!