Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:30 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

A legfinomabb olasz DANESI kávé, sütemények, pékáru.
Szendvicsek, olasz antipastik húsmentesen is.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 8
5 4
4 1
3 0
2 0
1 3
 • El Gusto

  A sz.rnal is sz.rabb

 • El Gusto

  Kritikán aluli a kiszolgálás állandóan, pontatlan, amit kiválasztunk sosincs, vagy ha mégis, akkor valami hiányzik. 20:25kor azt mondják nincsen már konyha, de miután már felvették a rendelést.. egymás után több alkalommal volt olyan, hogy 20percet vártunk mire oda jöttek felvenni a rendelést, úgy, hogy alig voltak a kávézóban.

 • El Gusto

  Nagyon kellemes hangulatu szép étterem, mindkettő nagyon jó helyen van. (Várkerület, Pláza) A pincérekről annyit, hogy nagyrésze brutál pflegma, de sose volt még komolyabb gond velük. Az ételek mind igénytelen hozzávalókból vannak és közük nincs egy másik étterem kínálatához. (Pl. Várker Cafe, Patrick's Pizzéria) Sose mélyültünk még el egyik étteremben sem, a Várkerületiben egyszer kávéztunk és kértünk egy Panini-t ami nevetségesen van felszolgálva, egy óriási tányéron semmi. Az étlapon nincs feltűntetve, hogy mikből készül és miután megkóstoltuk meg is értettük, hogy miért. Ha feltüntetnék senki nem kérne szerintem. A plázában lévő étteremben egyszer 'muszályból' ettünk mert nem volt más a közelben. Gondoltam kérek egy Sajtburget azon sokmindent nem lehet elrontani, már ettem fagyasztott húsból is és az sem volt vészes. Viszont amilyen húst itt alkalmaznak az nem nevezhető se húsnak se tápláléknak. Ömlik ki belőle a húslé a tányér úszott. A tányéron még található volt olajban úszó hagymakarika és dollárchips (A dollárchips egyébként finom volt, egy dolgot a sok közül legalább sikerült összehozni), ja és volt még valami csalamádé szerű saláta amit nem kóstoltam meg szóval nemtudom értékelni, de azért hagytam ki mert a tálalása nem volt épp gusztusos. Ezekután el kell mesélnem, hogy a plázai étteremben azért ettünk csak mert nem volt a közelben semmi más és nem volt kedvünk túl sokat sétálni, de utólag belegondolva ott lett volna a Mcdonalds nem messze amiben azért nem szoktunk enni mert nem tartjuk épp a leg egészségesebbnek, de be kell valljam hogy régebben többször is ettem ott. Egyszer nem ettem ilyen mű ízű húst a Mcdonalds-ban mint amit a plázai El-gustóban ettem. Az árakról még nem is beszéltem, de egyértelmű, hogy az osztrák pénztárcának lett szabva, de több osztrák ismerősöm szerint is túl magas árat kérnek a semmiért.

  Rövidre zárva senkinek sem ajánlom, a várkerületen több sokkal igényesebb és olcsóbb hely van mint az El-Gustó a plázánál pedig menni kell egy darbot más irányba ha valaki normális ételt szeretne enni. Nevetséges, hogy egy ilyen hely egyáltalán létezhet.

  Egy csillagot is csak azért adok mert nullával nem lehet beadni az értékelést!


Értékeld Te is!

El Gusto

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

El Gusto

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.