Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 22:00 Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI
Rólunk:

Nehéz elhinni, hogy van egy olyan hely, ahol az alapítók már több, mint 30 éve rendíthetetlenül vonzzák be a szigetszentmiklósi és környékén élő ifjúságot, ami azt jelenti, hogy mára már több generáció kedvenc, kedvelt találkozóhelyévé vált a Faház.
Az alapítástól egészen 2002-ig melegkonyhát üzemeltettünk, valamint az idősek étkeztetésében is aktívan részt vettünk ételkiszállítással. Mostanra 40-60 fős rendezvényeknek (osztálytalálkozóknak, szülinapi buliknak, meglepetésbuliknak) adunk lehetőséget egy kellemes környezet eltöltésében a megfelelő alkalmat megünnepelni. Ilyen esetekben a Faház csapata készséggel vállalja ugyanazon finom ízek életre keltését a konyhában hideg-és melegtálak formájában, amit anno megszokhattak már Vendégeink.

A fiatal, feltörekvő, helyi zenekaroknak biztosítunk fellépési helyszínt. Bárki, bármikor jelentkezhet, érdeklődhet Nálunk!

Tévé, rádió, napi újság és wifi is elérhető az egyedül betérőknek, hogy ne unatkozzanak, de szívesen adunk könyvet olvasásra a polcunkról is.
Dohányozni a kerthelyiségben lehet, ami télen a hideg ellen védünk. A pincehelyiségben tartjuk a koncerteket, és a felső szinten találjátok az igazi közösségi színteret.

A Faház mindig megújul, hol kívül-hol belül. Figyelünk környezetünk megóvására, a Faház megóvására, hogy még legalább 3 generáció élvezhesse ezt a remek helyet, ahol annyian "nőttek fel".

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Faház Sörkert

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Faház Sörkert

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.