Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Mutass többet
Zene típus:
Blues/Jazz, Rock
Felszereltség:
TV, WIFI, Élőzene, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

MI A FAK??
A Fekete Arany Klub olyan helyszín szeretne lenni, ahol igazán jól érezhetjük magunkat. Vendégeinket jó kedvvel és barátsággal, szeretettel és jó szóval várjuk, de persze a szokásos üdítőital választék mellett házi készítésű limonádékkal és illatos kávékészítményekkel is. A sörkedvelők akár válogatott magyar kézműves söröket is kóstolhatnak, de ügyelünk arra, hogy a borivók is megtalálják a kedvencüket.

De nem csak a vendéglátás az, ami fontos a FAK megálmodói, alapítói és létrehozói számára.

Életünk nagy részét mindannyian az olajiparban dolgoztuk le. A FAK nevét is szakmánk, a kőolajkutatás és -termelés adta, a Fekete Arany: a kőolaj.

A bányászok élete az egymásra figyelésre, a természet kincseinek tiszteletére, és a Föld megóvására tanít. Az olajbányászok is csak egymással vállvetve képesek felszínre hozni ezt az évmilliók óta a Föld mélyén rejtőző anyagot, amely felhasználásának sokszínűsége majdnem ismeretlen a szakmán kívüliek számára.

A Fekete Arany Klub az olajipar megismertetését és a szakmán kívülállókhoz közelebb hozását tűzte ki megvalósítandó célul, több szakmai cég támogatásával, és a Magyarországon jelenleg egyedülálló Olaj- és Gázipari Múzeummal (MOGIM) szorosan együttműködve.
A Klubban állandó olajipari kiállítást lehet látni, de egyéb, szakmán kívüli kulturális programokkal is szeretnénk hozzájárulni a XI. kerületi Bartók Béla úton kialakított kulturális negyedhez.
A teljesség igénye nélkül, ízelítőként: irodalmi felolvasó-estek, szakmai vagy szakmán kívüli diavetítések, élménybeszámolók, neves borházak közreműködésével borkóstolók, kortárs fotóművészek illetve rajzolók, festők műveiből kiállításkok a művészek aktív részvételével, zeneművelő ismerőseinkkel és kedves ismeretlenekkel baráti zenés esték unplugged mini-koncertek formájában.

Célunk, hogy eredeti szakmánkat: az olajbányászatot, valamint a barátságot, a kultúrát és a finom italokat ugyanolyan színes, változatos eleggyé gyúrhassuk össze, amellyel a Fekete Arany veszi körbe észrevétlenül a mai világot.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Prima, kellemes, ahol jól érzed magad.

  • FAK Fekete Arany Klub

    Én szeretem :)
    Mert meleg, barátságos, finom, kedves, tiszta, free, és még sorolhatnám.


Értékeld Te is!

FAK Fekete Arany Klub

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

FAK Fekete Arany Klub

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.