Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 00:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Elfogadott kártyák:
OTP SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya, Erzsébet utalvány, Sodexo Pass
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
4.0
Összesen 9
5 4
4 3
3 0
2 2
1 0
 • Fehértói Halászcsárda és Panzió

  Egy nyári, meleg este voltunk a feleségemmel a csárdában.
  A hely kb. fél házas volt, ennek ellenére azért nem volt túl gyors a pincér megérkezése. A halászlé és a fogasfilé, harcsapaprikás is nagyon finom volt.
  Az egyik probléma az volt, hogy mi is fogássá váltunk a moszkító felhőben, rengeteg szúnyogot kellett hajtani étkezés közben, ami miatt a finom étel íze már sokadlagossá vált számunkra.
  A vacsora befejezte után már nem győztük ki várni azt, hogy valamelyik pincér megjelenjen és tudjam kérni a számlát, így személyesen kellett a pultnál keresni egy dolgozót, hogy kifizessem a nem kis összeget, és menekülhessünk a szúnyogok közül.

 • Ma jártam itt először,de biztos nem utoljára. Mikor beléptem az étterembe,akkor fogadott az első kellemes meglepetés. Élő cigányzene szólt,amit csak a legritkább esetekben tudok elviselni,evés közben. De ez annyira tökéletes volt minden szempontból,hogy szinte fel sem tűnt,mégis csodás zenei hátteret biztosított. Délben érkeztünk,az étterem tele volt,de segítőkészen egy üres asztalhoz kísértek. A pincérnő a hely teltségéhez képest hamar jött. Az étlap választéka kitűnő,rengeteg halétel és frissensült van. A ponty halászlé fenséges,a hozzá kihozott,szinte még meleg kenyér illatától összefut az ember szájában a nyál. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a helyről,nem is értem a negatív kritikákat. Én nyugodt szívvel merem ajánlani bárkinek,még a jobb és sokkal drágább éttermekhez szokott embereknek is. Biztos,hogy amikor arra járok újra itt fogok enni. Gratulálok az étteremnek!

 • Fehértói Halászcsárda és Panzió

  A kitűnő ételeket(halételek), az udvarias, elsőosztályú kiszolgálást azt hittem nem lehet űberolni, de a csárda vezetése - Frank Zsolt konyhafőnök - valamint a kiszolgáló személyzet két tagja - Papp Róbert és Horváth Zsikó János - mégis meg tudta tenni.
  Történetesen nem csak fogyasztottam, hanem haza - Budapestre - is vásároltam több adag pontyhalászlét belsőségekkel. Sajnos a másnapi ebédnél kiderült, hogy megsavanyodott a halászlé.
  Telefonon kerestem a konyhafőnököt, de értem el. Felhívtam a csárda számát és Papp Róberttel sikerült beszélnem. Röviden: bármikor arra járok, térítésmentesen megkapom még egyszer a vásárolt mennyiséget. Ha szólok előre, akkor lehűtik nekem és biztosan nem lesz baja. Ha Ő nem lesz bennt, akkor keressem Zsikó Jánost. Miután mindent megbeszéltünk, visszahívott a konyhafőnök is és ugyanazt közölte velem, amit a kollégájával - beosztottjával - már megbeszéltünk. Kiegészítette azzal, hogy a budapesti üzemükben - Szegedi Halászcsárda - ugyanúgy átvehetem az ételt, mint Szegeden. Ezek után úgy döntöttem, hogy Szegeden intézem. Minden úgy történt, ahogy ígérték: mindent megkaptam lehűtve és családommal otthon is élveztük a kitűnő halászlé ízeit.
  Hogy még tovább fokozzák bennem a jó érzést, az ott elfogyasztott szürke harcsa paprikást sem engedték kifizetni. Ezt Frank Zsolttól kaptam a "megtett kilóméterekért".
  Köszönöm Uraim!! Ez nagyon jól esett!!

 • Fehértói Halászcsárda és Panzió

  A vegyes halászlé nem volt nagy szám, az alaplé nem volt ízletes, a hal benne egész jó volt. A kiszolgálás roppant lassú. 1 kávéra 10-15 percet kellett várni.
  Nem valami hangulatos, nagy hodály az egész. Ha Szegeden jár valaki ezt a helyet nem ajánlom.

 • Fehértói Halászcsárda és Panzió

  én erről a helyről csak legekben tudok beszélni! Nagyon finom, bőséges mennyiségű ételek, körültekintő kiszolgálás, szép környezet!


Értékeld Te is!

Fehértói Halászcsárda és Panzió

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Fehértói Halászcsárda és Panzió

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.