Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:30 - 22:00 Mutass többet
Konyha típus:
Pizzéria, Olasz
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Kártyás fizetés
Rólunk:

Éttermünket 2000. augusztusában nyitottuk meg Gyöngyös belvárosában, a város szimbólumaként álló Huszár szobor mögötti kert helységben.

A belső tér kialakításánál törekedtünk arra, hogy a zöld övezet adta lehetőségek kihasználása mellett egy meleg, otthonos, mediterrán belső teret alakítsunk ki. Üvegfallal körbevett télikertünk, valamint abból nyíló galériánk és nem dohányzó belső termünk 100 fő befogadására alkalmas.
Vállaljuk rendezvények,esküvők, családi összejövetelek, ballagás, állófogadás megszervezését és lebonyolítását 100főig.

Nyáron szabadtéri grillezés, hangulatos élőzene és mediterrán vacsoraestek színesítik éttermünk kínálatát.

Nagy hangsúlyt fektetünk éttermünk fejlesztésére, megújítására, hogy vendégeink Itália "nagy pizzájának" egy újabb szeletét ízlelhessék meg, ha betérnek hozzánk.

Éttermünk kialakításánál és étlapunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy minden az olasz életérzésről és konyhaművészetről szóljon, de mégis újat nyújtsunk a hozzánk betérőknek.

Udvarias kiszolgálással, finom olasz ételekkel és italokkal várjuk kedves vendégeinket a Mátra lábánál, a szőlő és a bor városában, Gyöngyösön.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 3
5 1
4 0
3 0
2 2
1 0
  • Kétszer voltunk itt, 4 fős család. A kiszolgálás borzalmas. A felszolgáló az utcán telefonozik, vagy a bárban ücsörög. 30 perc volt a 3 pizza, miközben csak mi voltunk az étteremben. Az árak magasak, de a központban vagyunk, tehát azt el tudnám fogadni. Megérkezésünk után 20 perccel kerestem, majd hoztam egy etetőszéket a babának. A pizza mindkétszer más volt. Először csodát kaptunk, ezért tértünk vissza. Másodjára ázott közepűt, ízetlent. Kerestem felszolgálót, amikor az italunk elfogyott, és 10 perce csak ültünk. Soha többé oda.


Értékeld Te is!

Giardinetto d'Italia Étterem

Giardinetto d'Italia Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.