Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 24:00 Nyitva Mutass többet
Zene típus:
Elektronikus, Dance, Alternatív
Felszereltség:
WIFI, Biliárd, Csocsó, Terasz, Parkoló
Rólunk:

Az ajtónk minden nap nyitva áll előttetek. A Ti döntésetek mikor jöttök. Hétköznap egy nyugis beszélgetésre vagy hétvégén egy hatalmas bulira.
Minden Pénteken más és más italakciókkal kedveskedünk! Próbálunk változatosak lenni és az emberek igényeit kielégíteni. Szeretnénk, ha szeretnétek! :)

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.0
Összesen 2
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
 • Borzalmas a tapasztalatom . A párommal ,aki nem mellesleg először látogatott Magyarországra,igy Kiskunhalasra is, október 9-én kedden hazalátogatásunk utolsó előtti estélyén szerettünk volna kellemesen elbeszélgetni egy kávé és egy ital mellet. Ezért betértünk a Gomba Café-ba. Nagyon kár volt! Egy debla debil ált a pult mögött és a helységben fanyar bűz terjengett. Egymásra néztünk a párommal és láttam a megvető tekintetét(hogy hová hoztam). Nyeltem egy nagyot és megkiséreltem rendelni és gondoltam legfeljebb kiülünk a dohányzó hideg teraszra. Igy biztos nem maradunk itt sokáig
  -Kérek szépen egy kávét és egy mussolinit.
  -Kávé? Az nincs! Igyá energia italt! (nyugalom a hosszú élet titka cimen) folytattam...
  -Oké! Kérnék egy elnézést és egy mussolinit,ha már kávézóban nincs kávé.
  -El van nézve ,de a mussolinit nem tudom úgy elkésziteni ,ahogy kell!
  Azzal telelönnyintett egy poharat és odab@...tt elénk egy moslékot. Mert hogy épp hogy nem vágta hozzánk...
  Na most mély tisztelettel megjegyzem: Csak a páromra való tekintet miatt nem ragadtam meg azt a debilt és törtem össze vele az egész bűzös kócerájt! Csak gratulálni tudok a tulajdonosnak ,hogy a hajdani egyik kedvenc törzshelyemből egy lepukkant , 20-ad rangba is besorolhatatlan undormányt sikerült varázsolnia. Ha lenne olyan opció ,hogy minusz 5 csillag és utálom ,akkor azt az értéket képviselné az én szememben. Köszönöm ,hogy ilyen "szépen" bemutatkozik a Hősök ligetében elhelyezkedő "vendéglátó " egység és a magyar vendéglátást ilyen alpári szinten példázza. amikor valaki eltéved arra életében előszőr.
  Az utóbbi 10 évben 1-2 alkalommal kiséreltem meg évente ide betérni. Bőven sok is ,mert csak negativ változásokat tapasztalni.
  Üdv és grat!

 • a gomba nevezetü kocsmát nagyon szeretem mert nagyon jo zenék vannak meg jo kis bulik vannak :D és egyszerüen imádom a gombát :D <3


Értékeld Te is!

Gomba Cafe

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Gomba Cafe

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.