Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 12:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi
Felszereltség:
Melegétel, Parkoló, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
3.4
Összesen 9
5 4
4 2
3 0
2 0
1 3
 • Grill Étterem és Cocktail Bar

  Nosztalgiából jöttünk, de a kommentek nem ígértek jót. Jelentjük, Teljesen rendben van minden, a felszolgálók felkészültek és kedvesek, az étel kiváló volt. Pazar a környezet, ajánljuk!

 • Grill Étterem és Cocktail Bar

  Fel órát vártunk mire hozzánk szólt valaki. A pincér nem tudta az ételek tartalmát. Kis adagok, elsózva, drágán. Fizeteskor elfelejtkeztek rólunk, fel órát vártunk mire kifizethettuk a méregdrága szamlat. Senkinek nem ajánljuk a helyet.

 • A kàvé elég jó volt, de 25 perc alatt hozták ki és annak ellenére, hogy a számlát azonnal kértük újabb 25 percet kellett várnunk

 • Ma voltunk baráti társasággal először s útoljára ebben az étteremben.
  Minimum 1 órát kell várni az ételre s akkor is még egyikünkét elfelejtik arra még pluszba várni kellett. a minősége nem egyenlő az árérték aránnyal. A mellékhelységről nem is beszélve.

 • Felszolgálás lassú és hosszantartó, több mint egy órát vártunk az előételre, íztelen volt! Majd jött a főétel: pisztráng... a pincér a világon a legrosszabbul szedte szét nekünk a halat, tele volt szálkával. A pincér barátokkal beszélgetet és kedvtelen volt! Sajnos már nem a régi ez a hely! Étlapról nem is beszélve!


Értékeld Te is!

Grill Étterem és Cocktail Bar

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Grill Étterem és Cocktail Bar

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.