Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 23:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz
Rólunk:

Keszthely déli részén az egykori szabad-strand (ma Helikon strand) mellett található Halászcsárda 1934. Június 24-én nyitotta meg kapuit. Építtetője a Festetics család volt, első üzemeltetője Prill Gyula. A terveket Svastics Géza, a neves keszthelyi építész készítette a Hortobágyi csárda mintájára, oszlopos tornáccal, nádtetővel és hatalmas kerthelyiséggel. Specialitásai természetesen a halételek voltak, és a zenét Keszthely híres cigányprímása, az 'aranyifjúság' kedvenc muzsikusa, Árvai Tigris János szolgáltatta. A Balaton partján álló csárda kellemes környezetével hamar a nyaralók és helyiek kedvencévé vált.

A sok száz felvételről, képes levelezőlapról országszerte ismert csárda hosszú évtizedeken keresztül virágzott, számos lakodalmat és ünnepséget tartottak itt. A '80-as években egy baleset következtében nádteteje leégett, ezután még felújították, de hamarosan bezárták és több, mint 20 éven keresztül üresen állt.
2012 májusában, hosszas és alapos felújítás után újonnan megnyitott a Halászcsárda Keszthelyen. A Helikon Strand mellett festői környezetben, cigányzenével, balatoni halételekkel, magyaros ételkülönlegességekkel és baráti árakkal várjuk kedves vendégeinket.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
3.8
Összesen 6
5 4
4 0
3 0
2 1
1 1
  • Halászcsárda Keszthely

    2x voltunk, maximálisan meg voltunk elégedve

  • Halászcsárda Keszthely

    Isteni finom halászlevet ettünk, második fogásnak pedig tempurált tészta bundás halacskát, mennyei volt! A panoráma egyedülálló, csak ajánlani tudom! Ilyen adottságokkal, ilyen készséges személyzettel egyáltalán nem mondanám drágának a helyet!

  • Az ország egyik legjobb halászléját lehetett itt enni. Nem volt olcsó, de az ételek íze és mennyisége, a kiszolgálók kedvessége és figelmessége mindent vitt. Kedvenc helyünk volt, pedig csak évente 1-2 x járunk arra. IDÉN komoly csalódás ért minket. A halászléről, amit kihoztak, azt hittük félaadag. A korábbihoz képest még annak is kevésnek tünt. Majd kiderült, az bizony a teljes adag! Igaz az ára nem változott tavaly óta... Az íze sem olyan volt, pedig állítólag ezt ugyanaz főzi évek óta. (Csak talán ritkábban, ha mokkáskanállal mérik, nem fogy annyi belőle...) . A kacsasült jó volt, de a túróscsusza sem volt az igazi. A kiszolgálók bár cserélődtek nagyon kedvesek voltak. És igen, ugyanannyit fizettünk, mint tavaly. Üzenem az ÚJ konyhafőnöknek, hogy ha sokan fognak ekkorát csalódni, mert nem azt kapják, amit megszokták, lehet, hogy nem fognak annyit odamenni... Ahogy mi sem. Nagyon sajnáljuk ezt a negatív változást, nem az a baj, ha változnak a dolgok, hanem ha rossz irányba. (Lehetett volna árat emelni nyugodtan, hiszen mindennek felment az ára és nem ilyen burkoltan leszedni a mennyiséget, ez tényleg olyan, minha pofon vágnák az embert)

  • rendkívül rossz konyha! Figyelmetlen kiszolgálás ! Egyedül az árak magasak. Ha arra jár kerülje .

  • Csodás kiláták kedves felszolgálás isteni finom ételek , jó szivvel ajánlom ! ❤️


Értékeld Te is!

Halászcsárda Keszthely

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Halászcsárda Keszthely

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.