Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 20:00 Mutass többet
Felszereltség:
Terasz, Parkoló
Rólunk:

Cukrászsütemények, torták, dobozos teasütemények, kávé, üdítők, limonádé, fagylalt

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.8
Összesen 8
5 7
4 0
3 1
2 0
1 0
 • Hodosi Cukrászda Szoboszlón a 'non plus ultra'. 1. A lányok szuper kedvesek / és persze gyönyörűek /. 2. Nem elég, hogy a fagyiból is 2-őt fizet 3-at vihet, ráadásként isteni finom. 3. Ha tortátról van szó nem ismernek lehetetlent a bűbájos kislányok. Még segítenek is a tökéletes torta kiválasttásában. Csak köszönet nekik.

 • Hodosi Cukrászda

  Hajdúszoboszló fürdő övezetében találtuk meg mind a két cukrászdájukat. Hangulatos helyek, bár a belső vendégtér lehetne nagyobb mindkét üzletükbe. A pultos lányok kedvesek, gyorsak. A hely tiszta, rendezett. A kávé nagyon finom volt, továbbá volt szerencsénk megkóstolni az egyik házi sütijüket, a Géza szeletet. Visszatérünk! :-)

 • Hodosi Cukrászda

  Előrebocsátom, hogy nem vagyok híve annak a gondolatnak, hogy a vendégnek mindig igaza van. Léteznek bunkó pincérek és léteznek bunkó vendégek. A hivatásukat komolyan vevő vendéglátó és felszolgáló számára igen nagy kihívás egy kekec, bunkó vendég kezelése.
  Mindezt azért tartottam fontosnak leszögezni, mert nem tartom magan a bölcsek köve birtokosának, nem tartom a vendég státuszt mindenek felett valónak, észrevételeimet igyekszem jóindulattal, tárgyszerűen megtenni és nem a hibát keresem.
  A tárgyhoz tartozik, hogy több mint negyed évszázada tudatosan, a felfedezés szándékával járok éttermekbe, kocsmákba, kávézókba és cukrászdákba, azóta írok róluk értékeléseket, előbb csak barátoknak, majd 2003-tól a Demokratának, 2010-tól az Erdélyi Naplónak is, 2011-től vezetem a blogomat.
  Igen nagy adatbázisra és élményanyagra támaszkodom, összehasonlítási alapom meglehetősen széles. Jóval több, mint 10.000 helyen fordultam meg, 20.000 felé járhatok, évi átlagom az utóbbi évtizedben 800-1000 hely.
  Mindezt azért tartottam fontosnak leírni, hogy a Hodosi cukrászda nevű, gasztronómiailag tökéletesen érdektelen hely reakcióját az olvasó megfelelőképpen értékelhesse.
  Annyit írtam erről a helyről a google-mapsre, hogy „átlagos cukrászda”.
  Mert az.
  Ma erre képes magyar átlag. Nem volt rossz, de messze állt a kiemelkedőtől.
  Azt a választ kaptam a tulajdonostól a webes felületen, hogy „nem voltál még átlagos cukrászdában”.
  Ezt.
  Így.
  Tegezve.
  Ezek tartják magukat üzletembereknek.
  Nem is ismernek, fogalmuk nincs, hogy hol jártam és hol nem, bár, ha rákeresnének a nevemre és megnéznék e blogot, talán rájönnének, hogy mind kocsma, mind cukrászda, mind étterem műfajban jártam pocsék, gyenge, átlagos, jó és kitűnő helyeken egyaránt.
  Átlagosból volt a legtöbb.
  Hát ennyit a Hodosi cukrászdáról, melynek süteményei átlagosak, számomra kifejezetten unalmasak, az üzletvezetés kommunikációja, viszont messze átlag alatti e beszólás alapján.


Értékeld Te is!

Hodosi Cukrászda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Hodosi Cukrászda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.