Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 07:00 - 22:00 Mutass többet
Felszereltség:
TV, WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Akadálymentes, Kártyás fizetés

Értékelések

Értékeld Te is
1.3
Összesen 4
5 0
4 0
3 0
2 1
1 3
 • Hotel Hableány

  A halételek ízletesek voltak, a kiszolgálás borzasztó. Belépéskor senki se törődött velünk az étlapot leleményesen mi találtuk meg. A pincért fel kellett szólítanunk h vegye fel a rendelést. A számlán külön szerepelt az áfa és a szervíz díj, ilyen figyelmeztetés a netes étlapon nincs feltüntetve. Mi a Balaton mellől érkeztünk ahol állítólag megvágják a vendéget de ilyet még nem tapasztaltunk.

 • Hotel Hableány

  Suttyó pincérek, udvariasságot, hírből sem ismerik. A konyhát nem tudjuk kritizálni, mert 20 perc várakozás után ugyan ledobták elénk egy szó nélkül az étlapot, de még azt se kérdezték meg iszunk-e valamit. Ezután távoztunk. Ajánlásra jöttünk, de soha többet...

 • Hotel Hableány

  Az előző értékelés fonalát folytatva: .... ' már egy ideje az étterem korábbi színvonala oda, és amióta új szakács van, azóta a kaja sem jó... (hát ezt nem volt módunk alátámasztani)....nekünk sikerült alátámasztani, valóban sokat romlott a minőség, szerettünk idejárni halas ételt fogyasztani, de nálunk is átugrott a SOHA TÖBBET kategóriába.... hacsak valami csoda nem történik, mondjuk pl. ha sikerül egy jó szakácsot elővarázsolni!!!

 • Hotel Hableány

  Házigazdánk ajánlása alapján kerestük fel 'törzshelyét', aki volt szíves részünkre asztalt is foglalni.

  A kezdet is pozitív volt, mert 4 fő helyett csak 3 szék várt minket, de ezt a pincér gyorsan orvosolta. A másik 'foglalt' asztaltól vett el egy széket.

  Az erős kezdés után jött a visszaesés, mivel a pincér egész egyszerűen 25 percig eltűnt. Legalább 4 pincér a csigákat megszégyenítő sebességgel, unottsággal szolgálta ki a vendégeket. Kihasználva a légkör akusztikus viszonyait is, volt hogy 4-5 méterről 'visszakiabálva' tisztázta, hogy készpénzzel, vagy kártyával akar a vendég fizetni.

  Megjegyzem az étterembe a többi helyhez képest csak lézengtek, maximum fele volt az asztaloknak foglalt, szemben a nyaralásunk során tapasztalt többi Tiszafüred környéki éttermekkel szemben ahol mindegyik helyen sorba kellett állni az asztalért.

  25 perc után megkeresve a főpincért megköszöntem, hogy 25 perc sem volt elég arra, hogy legalább megkérdezzék tőlünk: 'Kedves vendég, mit hozhatok inni?'

  Nah ez az-az étterem, ami a 'SOHA TÖBBET' kategória.

  Nagyon zárójelben, az étterem előtt 3 órás csónaktúrán voltunk, ahol a túravezetőnek említve, hogy hova megyünk, elmondta, hogy már egy ideje az étterem korábbi színvonala oda, és amióta új szakács van, azóta a kaja sem jó... (hát ezt nem volt módunk alátámasztani).

  Nem akarok másik éttermeket reklámozni, de a környéken lehet nagyon jó éttermeket találni, Poroszlón például 3-at is tudnék ajánlani. Amire nagyon kell figyelni, hogy 'az éjjeli baglyok' bizony erre felé éhen maradnak.


Értékeld Te is!

Hotel Hableány

Hotel Hableány

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.