Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 09:00 - 20:30 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
WIFI, Melegétel, Terasz, Parkoló, Kártyás fizetés
Rólunk:

A Jakó Cukrászda története 1977-re nyúlik vissza: ebben az évben nyitotta meg Jakó Lajos és felesége első cukrászdájukat Kiskőrösön. 1996-ban bekövetkezett Bács-Konzum Rt. Felszámolását követően a kecskeméti Petöfi Sándor utcában lévő üzlethelyiség megvásárlásra került, valamint egy külterületi volt TSZ épület is, ahol pékséget és cukrászüzemet rendeztek be. 2002-re a kecskeméti cukrászda kinőtte a kezdeti kis fagylaltozót és immár 80m2-es színvonalas belső tér, fogadta a kedves vendégeket. 2003-ra ez a helység is kicsinek bizonyult, így további bővítéssel közel 160m2-re nőtt a kecskeméti üzlet.
2003. szeptemberben a Jakó Cukrászda a Dobos-Díj zsűritagjainak döntése értelmében elnyerte a Dobos C. József Díjat, melyet védnöki táblával látnak el.
2003 tavaszától Jakó Lajos a Bács-Kiskun Megyei cukrász Ipartestület elnöke és az országos Cukrász Ipartestület elnökségi tagja lett.
2011-ben Kecskemét szívében, a Cifra Palota, Technika háza és a főtér közvetlen közelében megnyílt az úi üzlet, amely immár étterem is egyben.
2012-ben Jakó Lajos mestercukrász megkapta a Venesz díjat, ami a szakma egyik legmagasabb kitüntetése.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
5.0
Összesen 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
  • Egy hét elteltével ismét ellátogattunk az étterembe. Ugyanolyan kedves ,udvarias kiszolgálásban volt részünk. A menü finom és bőséges volt, a kávé finom, forró és vizet, kis sütit is kaptunk mellé! Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet érte!

  • Jakó Cukrászda & Étterem

    Elég sokszor megfordultam már itt, és eddig nem csalódtam. Az eddig legjobb torta, amit ettem, az 2012-es ország tortája.... Mindig jó a hangulat, nem csömör ízűek a sütemények, és a tortákban a krém is jó, nem a a habos semmilyen ízű, és nem is az a csömör vajkrém. A fagyikról sajnos nem tudok nyilatkozni... Még :)


Értékeld Te is!

Jakó Cukrászda & Étterem

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Jakó Cukrászda & Étterem

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.