Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 11:00 - 21:00 Mutass többet
Konyha típus:
Nemzetközi, Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló

Értékelések

Értékeld Te is
4.1
Összesen 9
5 6
4 0
3 2
2 0
1 1
 • Szélmalom Csárda

  Egy vakáció kapcsán tértünk be ide . Nagyon finom bőséges adagokat kaptunk ,a maradékot becsomagolták . Meglepődve olvastam a sok negatív kritikát ,mert én csak jókat tapasztaltam ,pedig vannak elvárásaim az étellel kapcsolatban .

 • Szélmalom Csárda

  Kezdjük a kiszolgálással, a pincér sablonosan jött ment, annyit nem kérdezett ízlett-e az étel. Levesek közül a már említett zöldséges bablevest kaptuk, mindenféle zöldséggel telehányt és 'majdnem fogakat kitörő' ropogós babbal(esküszöm Bud Spencer chilis babja is finomabb volt ennél), de ráhagytam, gondoltam ez valami helyi specialitás. Miután megkaptuk a főtételt, hamar rájöttem, hogy a leves és a hús készítés sem épp a szakácsok erőssége. A bélszínjava olyan savanyú és büdös volt, hogy pár falat után félre toltam a tányért. (Én mondtam nekik, hogy ne a kínaiaktól vegyék a húst , csak azért mert 'nekik lenni finom huszi occón'). Viccet félretéve párom aszalt szilvás csirkéjét megkóstolva, megvilágosultam, hogy nagyon eltévesztettük a házszámot, szerintem helyi termelőktől vehették még a rendszerváltás előtt a szilvát , azért volt ilyen avas.
  Természetesen miután nem érdekelt senkit, hogy miért hagytuk ott szinte az egész ebédünket, számlát rendezve(borravaló ohne) emelt fővel távoztunk.
  Én NEEEEMMM ajánlom senkink ezt az éttermet, aki finom és ízletes ételt akar enni, mondjuk aki csak a mennyiségre utazik, annak paradicsom ez a hely.

 • Szerintem nagyon jól főznek és az áraik is megfelelőek!

 • Szélmalom Csárda

  Sajnálom, hogy főleg a rossz tapasztalatú vendégek éreznek belső kényszert a vélemény-nyilvánításra. Én a jótapasztalatú vendégek sorát erősítem. Sokadszor ülünk be a Szélmalomba, és mindig jóllakottan, elégedetten kelünk fel. Ez főleg a 2 személyes, szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó szárnyas fatálnak is köszönhető, amin minden megtalálható a töltött csirkemelltől a libamájig, és 3-an sem tudtuk mind megenni, maradt otthonra is. A pincérek udvariassága és előzékenysége sem megkérdőjelezhető. Már a második érkezésünkkor emlékeztek, hogy hol szeretünk ülni. Az egész helynek van egy hangulata a kis sugárirányban álló kuckókkal, faasztalokkal, pici ablakokkal a vastag falakon. Ma is megyünk.

 • Szélmalom Csárda

  Kedves , figyelmes, kiszolgálás,az ételek minősége és mennyisége kitűnő volt.
  Jól éreztük magunkat!


Értékeld Te is!

Szélmalom Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Szélmalom Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.