Töltés
Bejelentkezés

Információk

Nyitvatartás:
Ma: 08:00 - 22:00 Nyitva Mutass többet
Konyha típus:
Magyaros
Felszereltség:
Melegétel, Terasz, Parkoló
Rólunk:

A csárda hosszú idő után 2012.09-01-jén is megnyitott. Magyaros ízvilággal és "betyáros" hangulattal várjuk kedves vendégeinket. Az étterem a 33-as főúton található, Nagyiváni leágazásnál.

Mutass többet

Értékelések

Értékeld Te is
4.3
Összesen 6
5 5
4 0
3 0
2 0
1 1
  • Kaparó Csárda

    Hazudnek ha azt mondanam hogy a Kaparo Csarda paratlan elmeny volt...Ha kicsit varsz, elmondom miert. Tavaly, 2021-ben latogattunk haza a fiammal Magyarorszgra. Volt egy kis idonk, igyhat egy baratommal elindultunk egy vilagot latni. Kocsival, lefele az olasz-francia rivieran Spanyolorszag fele, le 'Europa vegeig', Gibraltar, Tarifaig. Te, en meg sohasem ettem cevapcici-t. De jol csinaltak azt Szloveniaban! Aranyos volt a kiszolgalo is, visszafele is megalltunk. Ugy gondoltam hogy nehez napok varnak ram Olaszorszagban, hiszen harom kiskoru gyerekkel utaztunk es en a pizzat ki nem allhatom. Meglepetesemre a pizza csak kinezetre hasonlitott az itteni amerikai pizzakhoz. Az olaszok valami magikus port tesznek bele, mert igen jo volt. A franciak; nem kell oket bemutatni, ok igazan tudjak hogy kell fozni, Alig vartam a kovetkezo allomast hogy belekostoljunk a spanyol izekbe; tapas meg a tengeri mutyurok. Fantasztikus volt.Tarifaban megprobaltunk tobb ettermet ami az ottani lakosok szerint es vilagszintuen is elismert. Itt gondoltam ugy, hogy elertem a vendeglatas es az etel minoseg csucsat. Visszafele jovetben amit ugy gondoltam hogy 'Gastronomia Himalaya' csucsarol megalltunk nehany nagyon jo ettremben, itthon is. A Vakvarlyu Budapesten es a Kisfaludy Etterm Debrecenben...kivalo minosegu etelekkel szolgaltak.
    Ok, szoval a lenyeg; egy regi jobaratommal es fiaval (a fia javaslatara aki sokat jar Hortobagyra) elneztunk a Tisza tohoz. A nap vegere megeheztunk es javaslatukra 'betevedtunk' a Kaparo Csardaba. Csak azt szeretnem mondani hogy ha az europai utam celja az lett volna hogy a megtalajam a minden etterem ' Holy Grail '-jet, azt hiszem elsirtam volna magam. Itt volt mindig elottem...a Kaparo Csarda(debreceni vagyok eredetileg). Tobb etteremben toltottem be manageri allast itt az USA-ban, ha mast nem tanultam, azt tudom hogy hog mi a jo kaja. Az etelek ize; eredeti hazi izek es ahogyan az el volt keszitve! Nem akarok itt a reszletekbe belemenni, kostold meg magad! Fantasztikus volt!
    Hogy miert nem volt egyedulallo szamomra? Mert ilyen vendeglataban mar volt reszem ket helyen is: nagmamamnal es edesanyamnal. Azt hiszem soha nem gondoltam bele hogy igazan mit jelent a szo VENDEGLATAS, itt metanultam. Ha akorod Te is tudni talan 'tevedj be' Te is. Meglatod, megerzed es nem felejted el Te sem.
    UI; Jozsi, nem tudom hogy megyunk-e Magyarorszgra az iden, de ha igen szolok hogy magvatlanitsd a kortepalinkat mire odaerunk ;)!
    Udv;
    Zoli

  • Kaparó Csárda

    A kiszolgálás feledhetetlen, nagyon jó a pincérek humora. Az ételek ízvilága is kifogásolhatatlan, friss alapanyagokkal dolgoznak. Mindenkinek ajánlom, ha arra járnak térjenek be!

  • Kaparó Csárda

    Életem legrosszabb élménye volt. Kaja semmi különleges. Kezdetben nagyon kedves volt a vendég fogadás.Miután két órát vártunk az ételre ,elmondani nem tudom milyen éhessen.Tudomast sem vettek rólunk,ránk se néztek, hozzánk se szóltak.A várakozás közben kért kávémat elfelejtették kihozni úgy kellett szólni.Láthatóan nagyon sok volt a régi vendég és ők nagy
    figyelmet kaptak . Sajnálom de áanagyon rossszájízzetááávaaaoztunk

  • Megérte megállni. A paradicsomnak-paradicsom íze volt. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.

  • Csak egy kávéra álltunk meg még júliusban, de a kiszolgálás nagyszerű volt!


Értékeld Te is!

Kaparó Csárda

Akik ezt megnézték, ezeket is megnézték...

Kaparó Csárda

Étlap, itallap

Töltés
A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy cookie-kat használunk.